kopimaskine

Du har ekstra meget brug for kaffe, når…

x15

Kaffe er bare den bedste drik i verden. Den kan drikkes morgen, middag og aften. Når man er alene, og når man er sammen med andre. Men der er nogle situationer, hvor du har ekstra meget brug for kaffe. Så er det ikke længere kun for sjov, men faktisk et spørgsmål om seriøse behov. Her kan du læse om tre af disse situationer.

Black Friday

Printeren skal ordnes

Det er bare ikke særligt sjovt at skulle skifte patroner og tonere på printeren. Det kræver altid, at man åbner op for det hele, og så skal man selvfølgelig også have fat i de nye elementer. Så bliver man nødt til lige at tage sig sammen, og så skal tiden til det selvfølgelig også afsættes. I de tilfælde er der altså bare behov for en stor, god kop kaffe, som kan hjælpe dig på vej. Så første step er altid at sætte en kande over, så du har noget at styrke dig på.

Herefter skal du sikre dig, at du har de rigtige patroner og tonere. Du kan finde dem billigt hos tonerland.dk, og så skal du ikke engang ud efter dem. Klik her og se dem.
Det kræver dog, at du bestiller dem hjem, inden du pludselig står og mangler. Der er ikke noget værre end at mangle blæk, når man skal printe noget vigtigt ud, så det er bare fornuftigt at være beredt og ordne det inden, situationen opstår.   

Det er Black Friday

Black Friday er et fedt koncept, fordi du kan købe alt det, du mangler, på tilbud. Men det er også super hårdt! Du skal kæmpe dig igennem menneskemængden, finde det du vil købe, stå i kø i lang tid, og så endelige kæmpe dig hjem igennem en overfyldt by. På nettet er det noget nemmere, men du skal stadig sidde klar med rystende hænder, når tilbuddene frigives. Derfor kan Black Friday godt være temmelig stressende, selvom du naturligvis ikke kan lade de gode tilbud passere dig.

Så er det godt, du har kaffe til at bære dig igennem vanviddet. Men en god kop kaffe bliver det hele lidt bedre; hovedpinen letter, tankerne sætter farten ned, og du genvinder troen på, at det hele nok skal gå. Hvis der er én dag om året, hvor du gerne må tage en ekstra kop, så er det Black Friday. Det er en rigtig hård begivenhed, og så kan vi ikke gøre andet end at benytte os af de overlevelsesmuligheder, vi har.

Corgi

Du får en ny hund

Hunde er skønne dyr, men det kan også være rigtig anstrengende at anskaffe sig en ny én af slagsen. Uanset om det er en dogue de bourdeux eller et gadekryds, kræver en hund rigtig meget opmærksomhed og en hel masse viljestyrke. Det kan nemlig være let at forfalde til at lade hunden gøre, som den vil. Men det er også en katastrofal beslutning, for så ender den med at være rigtig uopdragen på længere sigt. Det er måske hyggeligt med en fræk, lille hvalp, men det er altså ikke sjovt med ulydig voksenhund på 40 kilo.

Derfor må du væbne dig med mange kopper kaffe og tage de kampe, hundeejerskab påkræver. Du skal træne med den hver dag og sige nej, når du mener nej. Det er ikke altid nemt, men det giver et godt resultat på længere sigt. Så fyld op på kaffen, og kast dig ud i det med stor ansvarlighed. Det er simpelthen ikke andet for.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *