dame

Sådan får du den bedste start på dagen

x15

Vi kan alle blive enige om, at kaffe medvirker til en god morgen. Dog er der stor forskel på, om man nyder kaffen, eller blot drikker den i en fart. Nogle mener, at morgenen er dagens stressende tidspunkt. De kan bedst lide at sove så længe som muligt, og komme ud af døren i en fart. De drikker kaffen lynhurtigt, og sidder ikke længe for at nyde den. Andre elsker at stå tidligt op, og nyde morgenen med en lækker morgenmad, og en god kop kvalitetskaffe. Hvad end dit forhold til morgener er, er der nogle ting som du kan gøre, for at få en endnu bedre morgen. Morgener behøver ikke være en stressfaktor i dit liv – de kan gøres hyggelige og behagelige. 

morgenmad

Mød sent ind – hvis du har mulighed for det

Hvis dine jobforhold tillader det, kan det være en god idé at møde lidt senere ind på arbejde. Selvfølgelig er det dog ikke alle jobs, hvor dette kan lade sig gøre. Hvis du står op kl 06 hver dag, er det svært at få et godt forhold til morgener. Solens fravær medvirker nemlig til, at du har svært ved at vågne. Derfor vil du næsten altid føle dig træt, når du står tidligt op, selvom du har sovet i mange timer. Derimod, hvis du står op kl 08, skinner solen, og du vil automatisk føle dig mere frisk. Det kan også være, at du er et udpræget a-menneske, som er utrolig frisk om morgenen, og ikke har noget problem med at stå tidligt op. Hvis det er tilfældet, behøver du selvfølgelig ikke at ændre på dine arbejdstider. 

Lav noget lækkert og nærende morgenmad

Du kunne eksempelvis sørge for, at der er købt ind til lækker morgenmad dagen forinden. Hvis du kun har havregryn og mælk i køleskabet, er motivationen for at stå op ikke så høj. Derimod, hvis du har købt lækkert frugt, bacon, og æg, er der en god grund til at nyde morgenen. Det er vigtigt at dit morgenmåltid ikke bare består af hvidt brød og nutella. Morgenmaden udgør nemlig basen for resten af dagen. Hvis du ikke har fået nogle proteiner og næringsstoffer, vil du føle dig træt og umotiveret resten af dagen – eller ihvertfald indtil du indtager det næste måltid. Mange oplever ikke at føle sig sultne om morgenen. Derfor handler det i stor grad om at få købt noget mad, som man godt kan lide. Så er der nemlig større chance for at du får spist noget, og dermed kan du få det optimale ud af dagen. Så køb ind til en lækker morgenmad, og begynd at nyde morgenerne mere. 

guitar

Lav noget du godt kan lide

Hvis du er en af de heldige, som har lidt ekstra tid om morgenen, kan du passende bruge tiden på at dyrke en af dine hobbyer. Så bliver morgenen en hyggelig stund, hvor du kan udfolde din kreativitet. Du kunne eventuelt øve dig på et instrument. Hvis du ikke ejer et instrument kan du købe en god og billig guitar. En guitar er et handy instrument, som du nemt kan have med på farten. Hvorimod et klaver er en del sværere at transportere. Det er nemt at lære og spille på guitar. Du kan enten gå til guitarundervisning, eller se gratis videoer på nettet. Hvis du ikke har så mange penge, er det rigtig smart at se videoer på nettet. Så behøver det ikke at koste en formue at lære og spille. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *