drikkelse

Tre udfordrende situationer i dit nye hjem hvor kaffe er svaret

x15

Det at flytte til en ny by er hårdt. Det at flytte til et nyt hus er hårdt. Men det allerhårdeste arbejde finder sted, når du skal sætte dit nye hus i stand. Det gælder både den udvendige del og haven. Det gælder den indvendige del, der inkluderer maling, indretning og varmekilder. Og så gælder det selvfølgelig også det tidspunkt, hvor du skal blive enig med resten af familien om, hvad fritidsrummet skal være. Frygt ej, svaret kommer efter en kop kaffe.

udenfor

Den udvendige del

Den udvendige del byder på mange beslutninger. Hvordan skal haven se ud? Hvad skal der plantes i haven? Skal der lægges en terrasse? Skal facaden på huset males? Skal der købes en færdighæk, så naboerne ikke kan kigge direkte ind?

Spørgsmålene er mange og beslutningerne ligeså. Det kan være svært at træffe så store beslutninger. Specielt vedrørende haven, er det svært, da du ofte først ser resultatet, når det bliver sommer. Her kommer kaffen ind i billedet. Når der skal træffes beslutninger og visualiseres om fremtiden, så er der ikke noget bedre end en kop god kaffe.

Den indvendige del

Den indvendige del af huset er også meget vigtig. Det er trods alt der, hvor du skal tilbringe det meste af din tid. Lad os være ærlige, det er hyggeligere at sidde foran brændeovnen om vinteren i stedet for at rode i haven. 

Der er ligeledes mange beslutninger, der skal tages inde i huset. Det er derfor vigtigt at starte fra en ende af. Det gør du bedst ved at træffe de store beslutninger først. Start for eksempel med, hvilken varmekilde du vil bruge til at varme huset op med? 

Beslutningerne omkring den indvendige del kræver samarbejde blandt de fleste samboende. Der er heldigvis ikke en bedre måde at mødes om de store beslutninger på som over en kop kaffe. 

spisestue

Fritidsrummet 

Fritidsrummet er helt sikkert en af de sværeste ting at blive enige om. Det er jo ikke sikkert, at alle i husstanden har den samme interesse? Måske har du lyst til et kunstnerværelse, og en anden har lyst til træningsrum med romaskine. Her er kaffen selvfølgelig endnu engang redningen. Der er nemlig ikke noget som en kop kaffe, der kan samle familiemedlemmerne til familiemøde. Og når alle åbent kommunikerer med hinanden, kommer der typisk fornuftige og konstruktive løsninger ud af det.

Så er det bare at springe ud i arbejdet, med en kop kaffe naturligvis.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *