kaffekop og kaffebønner

Tre ting du kan lave, mens du nyder din kaffe

x15

Der er ikke noget bedre end at læne sig tilbage i stolen, lukke øjnene og nyde duften af en varm, velbrygget kop kaffe – det skulle da lige være den første slurk om morgenen. For rigtig mange af os, der elsker kaffe, er det et velfortjent frikvarter i løbet af dagen, hvor verden sætter farten ned og kroppen bare slapper af og nyder smagen og følelsen af den varme kaffe, der giver et friskt spark energi. 

Det er dog ikke altid der er tid til at sidde helt stille, mens kaffen indtages, så derfor har vi forsøgt at samle tre praktiske ting du kan få fra hånden mens du nyder din kaffe. Både de sjove, de praktiske og de hyggelige. 

kvinde med kaffekop

Lav dine negle

Ligesom kaffen, er der også noget helt specielt ved et sæt nye, smukt lakerede negle, der skinner og får hænderne til at se lækre og velplejede ud. Er du ikke typen, der smutter forbi en negleteknikker for at få lagt ny gellack eller lavet gelenegle en gang om måneden, så kan du sagtens slippe godt fra at gøre det derhjemme, mens du nyder dagens kaffe. 

Hos Chekos finder du alt, hvad du skal bruge for at lave flotte, professionelt udseende gelenegle derhjemme. Brug weekenden på at få styr på teknikkerne og nyd herefter de smukke, velplejede negle hver dag. 

Få styr på din online markedsføring → seo Aabenraa

At have en synlig tilstedeværelse på nettet handler ikke blot om at have en flot hjemmeside og gode ydelser eller produkter, som folk gerne vil have, det handler også om at få besøg af de rigtige mennesker. For at sikre dig et bedre flow og en større konvertering af besøgende til kunder, kræver det i dag, at du optimerer din hjemmeside med relevante søgeord og data, der gør, at Google og andre søgemaskiner finder netop din side relevant for de kunder, der søger på det du tilbyder. 

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af det, er lokal seo næste skridt på vejen. Ligger din virksomhed for eksempel i Aabenraa, kan du rette din seo mod dit område ved at bruge lokal seo Aabenraa. Er du i tvivl om, hvordan du danner forbindelsen mellem seo og Aabenraa, så klik her og læs mere om emnet. 

Det vil gøre det lettere for dig at målrette din hjemmeside og eventuel markedsføring mere mod det lokale samfund og de kunder, der søger på din ydelse i netop dit område. Ved at målrette din seo mod Aabenraa eller det område du holder til i, vil du blive mere relevant for søgemaskinerne i forbindelse med detop de lokale kunder og derfor rangere højere i søgeresultaterne.

par med kaffe og hund

Få styr på din firbenede vens sovefaciliteter

Ligesom du selv, har din hund også brug for en lækker blød og komfortabel seng. Det betyder, at den indimellem skal skiftes ud med en ny eller bare opdateres til en bedre model. På Canem.dk finder du en kæmpe udvalg af de bedste og blødeste hundesenge, så du kan finde den, der passer bedst hjemme hos jer. Gør det eventuelt mens du nyder din morgenkaffe i sofaen, så bliver det en hyggelig lille pause først på dagen og du kan tjekke den kasse af på din to-do-liste. 

Det er en af de ting, der virker kedelig og triviel, medmindre du gør det med en god kop kaffe i hånden – og så kan du være sikker på, at din hund vil takke dig!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *