Kaffekop

Investering i kryptovaluta – en kaffe samtale

x15

Der er mange, som drømmer om at investere deres penge. Det kunne være i obligationer, aktier eller kryptovaluta – læs gerne mere inde på denne side Coinbox.dk. Drømmen handler selvfølgelig om at tjene så mange penge på investeringerne, at man også kunne leve af det. Så ville man kunne sidde på en cafe og drikke kaffe dagen lang eller måske selv åbne en cafe et sted.

Computer med bitcoin

Er det noget for mig?

Det kunne da være fantastisk at kunne leve af at investere sine penge, men det er nok ikke noget for alle. Man skal være risikovillig og kunne holde hovedet koldt, selv når det ser sort ud. Indenfor kryptovaluta skal man desuden være indstillet på, at kurserne har kraftige udsving, hvilket kan gøre det mere profitabelt, men til gengæld ligeledes mere risikabelt. Og hvad er en kryptovaluta i øvrigt? En kryptovaluta er et digitalt byttemiddel, som i modsætning til de traditionelle valutaer ikke er tilknyttet en nationalbank. Dette har gjort kryptovalutaer til genstand for hvidvaskning. Dette behøver dog ikke være nogen hindring for den enkelte person. Når man ved med sig selv, at man ikke har noget med den slags at gøre, står det jo enhver frit for at benytte sig af kryptovaluta som almindeligt og legalt investeringsmiddel på samme måde som aktier og obligationer.

Er du typen, som gerne tager chancer og formår at bevare roen i pressede situationer, kan det være, at investering i kryptovaluta er lige noget for dig. Det skal naturligvis siges, at al intjening såvel som tab genereret af kryptovaluta skal indberettes til skat.

Mand på mønter

Frihed til selv at vælge

Det kunne gøre hverdagen lidt lettere, hvis man havde flere penge mellem hænderne. Det kan være, man drømmer om at starte sin egen forretning op, og det ville der være penge til at iværksætte. Måske drømmer man bare om mere fritid og flere hyggestunder med masser af lækker kaffe. Så er tiden inde til at begynde tilværelsen som semiprofessionel barista derhjemme. Det er også muligt, at huset trænger til en opgradering, og at man, i stedet for at lave det hele selv, nu kan hyre professionelle til at udføre alt arbejdet. For de fleste handler det om at opnå friheden til at kunne gøre præcis det, man helst vil, uanset hvad det så end er. Det er følelsen af selv at kunne bestemme det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *