Kaffeboenner

Sådan skal du drikke din kaffe, når du er på barsel

x15

Du er på barsel og venter et lille mirakel. Barsel er en hyggelig periode i livet, og man skal huske at nyde tiden og slappe af. Det handler om at komme ned i gear og gøre ting, der er gode for kroppen. Gå nogle lange ture og drik noget kaffe, imens du mentalt forbereder dig på, at den lille nye skal komme. 

Man må gerne drikke kaffe i moderate mængder, når man er gravid. Du kan her se forskellige måder at drikke din kaffe på under barslen. 

Hvis du har brug tips og udstyr til din lille nye, kan du få dem lige her.

Cafe

Tag din kaffe med 

Der er mange forskellige måder at drikke sin kaffe på, og at drikke sin kaffe to go er en af dem. Når du er gravid, er det godt med lidt bevægelse, og at tage kaffen med er også super hyggeligt. Når man tager kaffen med, kan man også nyde den friske luft samt naturen og bylivet. Find et hyggeligt sted, hvor du kan gå med din kaffe og nyd det, der er omkring dig. 

Hvis du er stresset, vil det være en god idé at gå i naturen. Naturen har en beroligende effekt på mennesket, og det er også sundt at være ude i naturen. Som gravid skal du helst ikke være for stresset, og kaffen kan bruges som en måde at trække vejret på i den friske luft. Nyd kaffen imens du finder ro.

Find en hyggelig café 

Selvfølgelig er det også oplagt at drikke sin kaffe på en hyggelig café. Du kan mødes med nogle veninder, og når man er på café, kan man få talt og hygget sig sammen. Tal om din barsel med veninderne og nyd øjeblikkene, hvor du kan være sammen med mennesker, du holder af. 

Der findes mange gode caféer i fx København, og det handler blot om at finde en, der passer til dig og dit humør. Vil du på en café, der er hyggelig og gemt? En café, hvor du kan kigge på mennesker? En café ved vandet? Alt er muligt i Danmark i de store byer, og man vil altid kunne finde en god kaffe det ene eller andet sted.

Gravid kvinde i naturen

Bliv hjemme

Nogle gange kan det også være super hyggeligt at drikke sin kaffe hjemme. Måske er du udmattet og har brug for at slappe af. Du kan enten drikke kaffen alene og slappe af mentalt. Ellers kan du måske invitere nogle venner eller noget familie over. Det er vigtigt at være i kontakt med mennesker under barslen, selvom man til tider kan være en smule træt. 

Når du drikker dine kaffe hjemme, giver det mulighed for, at du både kan slappe af og hænge ud med dine venner under hyggelige omstændigheder. Køb nogle fine kaffekopper, og skab grundlag for at kaffen bliver endnu mere hyggelig at drikke. Kaffe skaber hyggelige stunder under din graviditet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *