Mad og drikke

Beskyt dine tænder

x15

Folk over hele verden elsker alle sammen kaffe. En god kop kaffe er nok den absolut mest foretrukne måde at starte dagen på for langt de fleste mennesker. Kaffe giver energi, når du har mest brug for det, og samtidigt kan den rigtige bønne være en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Desuden viser adskillige undersøgelser, at en eller to kopper kaffe om dagen faktisk kan være godt for helbredet. På trods af dette, så kan overdreven kaffeindtag være skadeligt – og især for dine tænder.

Livsstil og fritid

Kaffen er ikke dine tænders eneste fjende

Men kaffe er såmænd ikke den eneste fare. Hvis du f.eks. skærer tænder om natten, så vil du med tiden også slide dine tænder ned. Heldigvis findes der en simpel måde at afhjælpe dette problem på – og det er med en bideskinne. Den bedste bideskinne vil nemlig forhindre at du skærer tænder om natten. Og dette vil give dig et langt smukkere smil, og vil oven i købet få dig til at sove bedre om natten. Ved at investere i en god bideskinne, børste tænder og bruge tandtråd, så vil du nu kunne beholde dit allerede smukke smil.

Tandpleje

Ingen elsker grimme tænder

Selvom kaffe er sprængfyldt med gode egenskaber, så er det desværre et sørgeligt faktum at dine tænder nok ikke elsker kaffen. Når du drikker for meget kaffe, så vil dine tænder nemlig med tiden skifte farve fra hvid til gulbrun. Den gode nyhed er dog, at du med den rette tandhygiejne kan imødekomme de værste misfarvninger. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *