kaffebønner og kop

God kaffe behøver ikke være dyr kaffe

x15

Der er intet bedre en god kop kaffe. Det kan gøre hele dagen meget bedre – og modsat kan manglen på kaffe også gøre ens dag lang og hård. For mange er morgenkaffe næsten et helligt ritual. Hvad enten det er på farten, eller lige en kop kaffe til morgenmaden, så er det i hvert fald populært blandt mange. 

Det er dog bare ikke nok at få kaffe. Det skal også smage godt. Især hvis man er til sort kaffe, så skal det være den helt rigtige variant. I længden kan det dog være rigtig dyrt, hvis man ønsker den allerbedste kaffe – især hvis man har til vane at svinge forbi tanken eller den lokale kaffebar inden arbejde. Før du ser dig om, kigger du efter de billigste forbrugslån, og sådan skal det jo ikke være. 

hyggelig stemning med kaffe

Dræb de dårlige vaner

Bor man i storbyen, bliver man ved næsten hvert gadehjørne mødt af en 7Eleven eller en af de kommercielle kaffebar. Det kan derfor være rigtig fristende at smutte forbi for at købe sin kaffe her. Det er nemt og enkelt – men det er også dyrt. Der kan hurtigt laves et regnestykke på, hvor meget man helt præcist bruger på to-go kaffe om året. Det er en god idé at gøre det. Det kan være, det virker som et wake up call. 

Der er altså ingen tvivl om, at der kan spares en god portion penge ved at gå forbi tanken uden en kop kaffe i hånden. Du kan nemt forvandle den dårlige vane til en god. Alt du behøver er din egen kaffemaskine, kaffe og en god termokop med låg. Så har du også lækker kaffe med på farten. 

Ikke nok med det. Så kan det faktisk også være, du sparer lidt tid om morgenen. Der kan hurtigt opstå kø ved tankstationen, og det tager jo også tid. Hvis du smækker kaffen op i filteret, inden du går i seng, så står det klar til morgenen efter, hvor du blot skal trykke på knappen.

kaffebar

Det handler om de gode tilbud

Bruger du dog i forvejen din egen kaffemaskine derhjemme, så er der stadig lidt penge at spare – hvis man vil gøre arbejdet. Først og fremmest så betyder kaffemaskinen også en hel del. Skaf dig en af god kvalitet. Du kan eventuelt ønske dig den i gave eller finde den på tilbud. 

Og netop tilbud er hvad man skal kigge godt efter, hvis man ønsker at finde god kaffe til billigste penge. Gør det til en vane at kigge i tilbudsavisen hver uge. Og ikke kun tilbudsavisen til Netto, der ligger lige på hjørnet. Hvis du virkelig vil have din yndlingskaffe, der simpelthen er for dyr til normalpris, så må du gøre arbejdet. Når først du har fundet kaffen, så er det bare med at suse afsted til butikken. Køb gerne i store mængder, så du har et lille lager. Du kan også tage et smut over grænsen til Sverige, hvor der også findes rigtig god kvalitetskaffe til fornuftige priser. Det handler altså om at være lidt kreativ, hvis man vil have den allerbedste kaffe. Ellers er der heller intet galt med et god kop instant kaffe

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *