En kop kaffe

Hvad du skal huske, når du skal på kaffedate

x15

I matchede på Tinder for en uge siden. I skrev frem og tilbage og endelig, endelig fik du spurgt, om I ikke skulle mødes. Det blev et ja, og i morgen skal I på kaffedate.

At drikke kaffe på den første date er oplagt. Hvis der ikke er kemi, er daten hurtigt overstået. Hvis daten derimod går godt, er det nemt at forlænge en kaffedate til en tur på bar eller en omgang aftensmad. 

Selvom du kan være begejstret for din kommende date, er det naturligt også at være nervøs op til. Det kan derfor være svært at holde styr på alt det man skal huske, men frygt ikke, fordi her kan du få hjælp til at huske det hele.

To mennesker på kaffedate

Hvor skal I drikke kaffe?

Først skal du finde ud af, hvor I skal drikke kaffen henne. Skal det være ude på en café eller hjemme hos en af jer? I kender jo ikke hinanden endnu, så for mange kan det føles rart, at den første date foregår et offentligt sted ude blandt andre mennesker. Det kan også være, at I skal købe en to-go kaffe og drikke den imens I går en tur. Hvis du er meget nervøs, kan det hjælpe, at I kan gå rundt og snakke, i stedet for at sidde ned og kigge på hinanden.

Tjekliste

Tjekliste til kaffedaten

Når du har fået styr på hvor I skal drikke kaffe, er der en række andre ting du skal huske inden daten:

  • Find ud af, hvad du skal have på. Hvis I skal gå en tur mens I drikker kaffe, kan du også tjekke vejrudsigten. Hvis det kommer til at regne, kan du eventuelt medbringe to paraplyer og tilbyde den ene til din date.
  • Hvis daten går godt, er det en god idé at have nogle forslag til ting I kan lave, når I er færdige med at drikke kaffe. I kan for eksempel gå på bar, lave aftensmad, spille pool, gå på museum eller se en film.
  • Husk at rydde op hjemme hos dig selv, hvis I nu får lyst til at gå hjem til dig, efter I har drukket kaffe.
  • Det er vigtigt at være forberedt. Hvem ved, måske går daten så godt, at I ender i sengen. Husk derfor nogle små kondomer, som du kan have med i din pung eller lomme.
  • Sidst, men ikke mindst, så skal du huske at hygge dig og havde det sjovt.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *