konfirmation

Få styr på alle detaljerne til konfirmationsdagen

x15

Skal dit barn snart konfirmeres? Konfirmation er en stor dag for barnet, og derfor er det vigtigt, at dagen er planlagt ned til mindste detalje. Det er meget forskelligt, hvordan den enkelte familie planlægger konfirmationen. De fleste inddrager naturligvis konfirmanden, da det er vedkommendes dag. Der skal både findes tøj, bordpynt, arrangeres mad, hvor festen skal holdes, gæsteliste og meget mere. Det anbefales, at man går i gang med planlægningen i god tid, da lokaler f.eks. skal bookes i meget god tid. Der er mange unge, som skal konfirmeres samme dag, så derfor må man være ude i god tid, hvis alle ønsker skal kunne gå i opfyldelse.

Få styr på detaljerne i god tid:

Det er en rigtig god ide, at man får en god snak med konfirmanden inden den helt store planlægning går i gang. Det skyldes, at den kommende konfirmand helt sikkert har nogle ønsker til dagen. Det plejer at være sjovere at planlægge ned til de helt små detaljer, når hovedpersonen er med til det. Det er meget individuelt hvad børn har af ønsker til deres fest, da nogen gerne vil være hjemme i vante omgivelser, imens andre gerne vil holde festen ude. Det anbefales, at man får styr på invitationerne som noget af det første således, at de kan sendes ud i god tid. På denne måde kan folk nå at sætte et kryds i kalenderen samtidig med, at flere forhåbentlig kan, når invitationen kommer ud i god tid.

kors

Planlæg konfirmationen med den kommende konfirmand:

Det er forskelligt, hvad folk har af traditioner, når det kommer til konfirmation. Nogen plejer at blive hentet fra kirken i limousine eller anden fed bil, imens andre blot kommer i forældrenes almindelige bil. Festen handler ikke om, hvor mange penge man bruger på den, men at konfirmanden bliver tilfreds med hele arrangementet. Selvom der er nogle planlægningstrin, som forældrene ikke er helt enige i, så bør de efterkomme konfirmandens ønske. Dagen skal gerne være en dag, de husker tilbage på, og som en fest de har arrangeret efter eget ønske. Læs mere her hvis du gerne vil være sikker på at have styr på det hele til konfirmationen. Det kræver tid og energi at planlægge den perfekte fest.

Vær kreativ, når det kommer til konfirmandens overraskelser.

Udover selve planlægningen skal der også arrangeres nogle små overraskelser til konfirmanden. Der er mange som finder på at lave konfirmationssange for at skabe en festlig stemning i lokalet. Det er meget individuelt om folk selv laver sangen, om de finder en færdig version på internettet eller selv er så kreativ at digte. Forældre vil som regel gerne give deres børn det bedste af det bedste. Derfor vælger mange at lave sangen selv, så den bliver så personlig som mulig. Al begyndelse er svær, men når man først er kommet i gang, så plejer ordene at komme stille og roligt. Sangen bør man gå i gang med i god tid for sin egen skyld, da det ikke kun tager et par timer at få skrevet versene ned på papir. Hvis du har brug for nogle gode råd i forbindelse med sangskriveriet, så se nærmere på https://konfirmationsnyt.dk/gode-raad-til-at-skrive-konfirmationssangen

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *