kaffe

Når kaffedaten udvikler sig

x15

Dating er meget populært, og det er efterhånden blevet en af de mest almindelige måder at møde en ny partner på. Det kan både være en meget seriøs langtidspartner, eller det kan være kortvarigt og mest for sjov.

Når du møder et nyt menneske, så er du meget hurtig til at vurdere, om der er god kemi imellem jer, eller om det er tvivlsomt, at det nogensinde opstår. Derfor vælger mange, der dater, at gå på en kaffedate frem for en middagsdate, der typisk varer i noget længere tid. Det behøver ikke at vare længere end en kop kaffes tid at afgøre, om den, du dater, er en person, som du gerne vil lære bedre at kende.

Den populære kaffedate

Der er derfor mange, der vælger at tage på en kaffedate, når de skal mødes for første gang. Det behøver ikke at vare længere end en halv times tid. I løbet af den halve time vil du ikke være i tvivl om, hvorvidt du har lyst til at ses med vedkommende igen.

Er der basis for et gensyn, så kan man nemt aftale det. Det kræver naturligvis, at begge parter er enige. Det kan så være, at der er tale om en fysisk tiltrækning, eller at I mentalt er på bølgelængde. I bedste fald er der jackpot på begge dele.

Kaffedate nummer to

Er begge parter enige om, at de skal ses igen, så kan man enten gentage kaffedaten, eller man kan aftale noget helt andet. Man kan eventuelt gentage kaffedaten nogle gange, indtil begge parter er blevet mere sikre, eller man kan gå mere direkte til næste step. Hvad næste step så er, må man lige være enige om.

espresso

Nogle går hurtigere frem imod et erotisk forhold end andre. Her må man lige skyde sig ind på hinanden.

Når forholdet udvikler sig

Hvor hurtigt og hvordan sådan en datingforbindelse udvikler sig, afhænger af flere ting. For mange sker der dog det, at forholdet udvikler sig og bliver mere fysisk. Når det kommer til det, så kan det være mere eller mindre faste aftaler, eller det kan være nogle mere casual møder.

I nogle forhold betyder det fysiske samvær mere end i andre forhold, og for eksempel sådan noget som voksen legetøj vil være mere naturligt at bruge for nogle end for andre. Når man ikke kender hinanden så godt, så er det altid vigtigt lige at tune sig mere ind på hinanden, inden man bare giver den gas.

For at vende tilbage til kaffedaten, så kan den jo for eksempel krydres ved at bruge noget af det voksenlegetøj, som kan fjernstyres. Det kan give caféturen en ekstra dimension. Det kan man jo gøre både ret tidligt og senere i et forhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *