hygge med hund

Kvalitet til dig selv og hunden

x15

Lige så vel som du selv mest nyder at drikke kvalitetskaffe, så bør din hund også have et kvalitetsfoder. For dig betyder mad og en god kaffe meget. Du nyder det, og det er en stor del af dit liv. Det er mere end bare næring. Kaffe er også en helt bestemt stemning, en ro i sindet og selvfølgelig stor nydelse.

Det er jo lidt anderledes for en hund. Hunde nyder ikke deres mad, lige så meget som vi mennesker gør. Alligevel kan de godt blive trætte af at spise det billige foder fra supermarkedet. Desuden er det sundest for din hund at spise et godt kvalitetsfoder.

Giv din hund god mad

Vil du fodre din hund godt, så den er sund og glad, så skal der ikke så meget til. Du kan fodre den med Opti Life, og så skal du selvfølgelig opfylde alle dens andre basale behov. Din hund skal luftes og aktiveres, og den har brug for din opmærksomhed.

kaffe

At spise er et af din hunds basale behov. Det er nemt at dække det. Kvaliteten på hundefoder svinger dog meget, så du skal passe lidt på. Det er en god idé at sætte sig lidt ind i, hvad der er et godt foder til din hund. Så du kan købe det helt rigtige til den.

Du kan nørde med begge dele

Hvis du går rigtig meget op i det, så er det en hel videnskab, hvad hundefoder skal indeholde. Du kan læse mange sider om emnet og bruge mange timer på at blive klogere. For nogle betyder det meget. For andre er det spændende. Passer du i en af de kategorier, så slå dig endelig løs!

Du kan nørde med hundefoder, ligesom du kan nørde med kaffe. Når nu du er her på bloggen, så er du nok lidt af en kaffe-nørd. Du er i hvert fald en kaffe-elsker. Din viden om kaffe er større end de flestes. Kaffe er også et emne, man kan nørde meget med. Der er jo meget at vide om den helt rigtige bønne og forskellen på alle dem, man kan vælge imellem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *