Løb

Kaffe og morgenmotion – to sider af en stærk morgenrutine

x15

En stærk morgenrutine er et vigtigt aspekt af næsten enhver produktivitetsguide og ikke uden grund. Hvordan, du starter dagen, er ofte udslagsgivende for, hvordan resten af den forløber. Gør du noget fysisk aktivt som for eksempel at gå eller løbe en tur ved morgenstunden, vil de kommende timer ofte synes lettere givet, hvordan du i så fald er overkommet en vanskelig udfordring tidligt. Imens du tager din morgentur, kan du lade din kaffemaskine stå og brygge, sådan at du ikke behøver at tænke mere over det, når du er vendt tilbage. Vi vil her tage et kig på skridttællere og kaffemaskiner, der kan forbedre denne rutine.

Hvorfor bruge en skridttæller?

Har du nogensinde løbet en tur og undret dig over, hvor mange kalorier du har brændt, eller hvor langt du har løbet? I så fald kan en skridttæller hjælpe. Herigennem kan du lettere holde øje med dine fremskridt og se hvor meget du har forbedret dig. Disse tal vil kunne bruges til at udfordre dig selv til at løbe lidt længere end sidst, for vejen hen til et maraton består af en lang række af små forbedringer. De vejer heller ikke specielt meget, så den er lettere at tage den med.

Kaffe

Den fremragende Sportsboddy Veryfit V1

Denne skridttæller er blandt de mest solgte skridttællere og ikke uden grund. Det mest umiddelbare ved den er dens fine og stilrene design, og hvor let den er at betjene. Den har også andre funktioner såsom en søvntracker, som holder styr på din søvn og en pulsmåler. Du kan også uden problem bruge den, når det regner, da den er vandtæt. Vælg selv hvilken slags skridttæller, du ønsker.

Hvorfor købe en kaffemaskine med timer?

Det er efterhånden længe siden, at kaffemaskiner ikke kunne gøre andet end at brygge kaffe. Med tiden er der dukket et væld af funktioner op til hver sin situation. Blandt disse funktioner er timerfunktionen en af de mest nyttige. Gennem denne vil du kunne indstille kaffemaskinen til at begynde at brygge på bestemte tidspunkter, såsom til lige efter dit morgenløb eller hvornår det ellers skulle være.

Kaffe om morgenen

Den smarte Hamilton Beach The Scoop 2-Way

En af de bedst anmeldte kaffemaskiner med timere er denne Hamilton Beach-kaffemaskine. Noget af det mest bemærkelsesværdige ved maskinen er, hvordan den er todelt: Den ene side er dedikeret til brygningen af enkelte kopper, mens den anden kan brygge hele vejen op til tolv kopper. Det gør den til et oplagt valg for den, der skifter mellem at have brug for blot en enkelt kop og at have gæster. Begge sider kan desuden indstilles efter, hvor stærk kaffen skal brygges.

Siemens TC86303 til stordrikkere

Denne kaffemaskine er ligeledes blevet en favorit i tests med en række gode egenskaber. Heriblandt er den et udmærket valg til det ivrigt kaffedrikkende hjem, da den kan brygge fra ti til femten kopper på én gang og endda ganske hurtigt. Selv hvis ikke alt kaffen bliver dukket med det samme, kan den holde kaffen varm. Dens AromaSensePlus-system sørger også for, at kaffens aroma forbliver optimal. Denne her side indeholder flere anmeldelser af kaffemaskiner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *