Den pressede hverdag som studerende

Gør studielivet nemmere, og få tid til at drikke en god kop kaffe

x15

Som studerende kan der være meget pres på hverdagen. Uddannelsen skal passes, de huslige pligter skal passes, lektierne skal passes, vennerne skal passes, og fritidsaktiviteterne eller fitness centeret skal passes. Med andre ord, så gælder det om at lave overspringshandlinger der, hvor du kan, hvis du også gerne vil kunne sætte dig ned og slappe af med en god kop kaffe, som er ristet på dine yndlings kaffebønner.

Måltidskasser med sunde råvarer

Effektiviser din hverdag

Da undervisningen og lektierne skal passes som førsteprioritet – og naturligvis også fritidsjob, hvis du har sådan et for at få råd til dagen og vejen, så må du enten skære ned på sport, venner, hobby eller det huslige. De fleste vil synes, at det er ærgerligt at skrue ned for de ting, der giver glæde og overskud i hverdagen. Men hvordan effektiviserer man lige det huslige arbejde, så det ikke optager så meget tid på daglig basis? 

Rengøring og tøjvask kan du jo ikke rigtig komme udenom, hvis du gerne vil være et anstændigt, velsoigneret menneske. EN post, som mange bruger rigtig lang tid på, er madlavningen. Man kan selvfølgelig lave en hurtig omgang pasta kødsovs, men det bliver også lidt ensformigt i længden. Take away er dyrt, og så er det ikke særlig sundt for kroppen. Spiser du junk flere gange om ugen, vil det kunne sætte sig på sidebenene, og det er påvist, at man kan blive energiforladt af at spise alle de tomme kulhydrater. 

Spar tid på madlavningen med sunde måltidskasser

En mulighed vil være at abonnere på måltidskasser, der leveres til din hoveddør. Måltidskasser kan være beregnet til en eller flere dage. Her får du nogle lækre, sprøde råvarer, der er forarbejdet, så du mere eller mindre blot skal blandet det sammen, varme det og anrette det. 

Der findes rigtig mange retter fra måltidskasser, der kan bikses sammen på bare 20 minutter. Her kan du altså spare en masse tid på madlavningen, men samtidig sørger du for at få nogle sunde grøntsager og vigtige vitaminer.

Bo nær din uddannelse i skønne Aalborg

Har du styr på studieboligen?

Har du ikke fundet en god studiebolig endnu, så kan du søge blandt nogle fine kollegier i Aalborg her. Priserne er meget studievenlige, selvom boligerne er placeret i den populære kulturby, Aalborg. Der er også mange kollegier at vælge imellem, så det er nemt at finde en bolig, når din uddannelsesinstitution ligger i Aalborg. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *