Kaffekop

Skal du en tur til byen efter en god kop kaffe?

x15

Så skal du måske til at overveje hvor du skal stille bilen mens du er derinde, og mens du er derinde, skal du så lave noget helt andet?

Der er meget der skal overvejes inden du tager af sted, men du ved at når du får kaffen, så er alle de overvejelser glemt… og du kan rejse dig forfrisket og motiveret igen.

Men tro ikke at bryggeriet af den sorte drik er noget der er simpelt, det er en videnskab i praksis, som fx øl eller vin er det, og du kan få den præcis som du vil have den. Du skal dog først finde en god parkeringsplads, inden du kan nyde din kaffe.

Parkering

Find en parkeringsplads eller anskaf parkeringsservice til din kaffebar

Hvis du ejer en kaffebar, så kan det være I har brug for at finde det bedste parkeringsselskab til at sørge for at uvedkommende parkering ikke forekommer, der er næppe noget der skaber større vrede.

Det der er humlen ved det, det er at selve kontrollen i udgangspunktet er gratis for fx en boligforening, i og med at kontrollen finansieres af de afgifter der betales fra kontrolindsatsen.

Gratis kontrol er også en mulighed for erhverv, og indebærer ikke noget tung administration der belaster virksomheden, men tager hensyn til de gæster I gerne vil se.

 Parkeringskælder

Få hjælp til kontrol af parkeringspladser

Hvis I fx tidligere har forsøgt jer med at gøre en indsats over for hensynsløs eller uvedkommende parkering, men hvor det ikke har virket, og der generelt ikke er den fornødne respekt over for den private ejendomsret, så har I oplagt brug for at få hjælp til kontrol af parkeringspladser.

Fordelen for jer, er at I får håndhævet jeres private ejendomsret, og kan i ro og mag glæde jer over at det er dem der skal bruge parkeringspladserne, der så også bruger dem i virkeligheden, erfaringen viser at dem der udnytter et parkeringsselskabs ydelser meget hurtigt opnår den effekt de ønsker.

Der er desuden vægt på at selve samarbejdet er til glæde og gavn for alle de retmæssige brugere, og giver mindst mulige opgaver og bøvl for administrator, bestyrelsen eller ejerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *