Hvad er en bubblewuffle

x15

En bubblewuffle er et udtryk der bruges om det der på dansk kaldes for en ægvaffel. En bubblewuffle som navnet på dansk antyder, en vaffel baseret på æg, og som særligt er populær i Hongkong og Macau, men som har vundet verdensomspændende popularitet, som følge af den lækre smag og konsistens.

 

Normalt serveres en bubblewuffle varm og som almindelige typer bubblewuffle, men en bubblewuffle kan også laves med og serveres med forskellig smag og med tilbehør som frugt og andet lækkert tilbehør.

 

Til kaffen er en bubblewuffle særligt lækker, så er du en stor kaffenyder og kaffedrikker, der samtidig har en sød tand, så går du aldrig fejl med en tilhørende bubblewuffle, når du skal nyde din kaffe om morgenen eller op af formiddagen, ja selv på andre tidspunkter i løbet af dagen.

 

So modspil til den varme og mørke smag i en kaffe, kan en bubblewuffle serveres med is, bær og flødeskum, som giver en lækker smag og frisk konsistens. Det fungerer perfekt sammen med kaffen, og giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Næste gang du er på kaffebar kan du se efter om deres serveres bubblewuffle, eller du kan prøve kræfter med at lave din egen bubblewuffle, så du kan nyde din bubblewuffle derhjemme sammen med en god kop kaffe.

 

Vi anbefaler at du går på opdagelse i byen, og prøver at snuse dig frem til de bedste bubblewuffles du kan finde. Du kan eksempelvis prøve at smage dig frem hos Bubblewow, som vi mener er Københavns bedste sted at få serveret bubblewuffle.

 

Her får du bubblewuffle til enhver smag, med alt lige fra forskellig typer af is, oreo, flødeskum, bær og andet frugt, samt meget mere, der med garanti vil sikre dig en smagsfyldt oplevelse, og som med sikkerhed vil få dig tilbage igen efter mere.

 

Hos bubblewow kan du først og fremmest smage på de mange forskellige varianter, så du kan finde frem til dine yndlings, men også så du kan få inspiration, hvis du gerne vil prøve kræfter med, at lave dine egne bubblewuffles derhjemme.

 

At lave dine egne bubblewuffles derhjemme kan være oplagt til et valg af desert, hvis du står for at lave middagen til gæster, eller bare gerne vil forkæle familien med lidt lækkert desert. Med en bubblewuffle går du aldrig galt i byen, og med de mange muligheder for at variere tilbehøret til dine bubblewuffles, kan du være sikker på at alle vil finde det lækkert.