5 lækre lænestole til enhver indretning

x15

En god lænestol er en afgørende del af enhver hyggelig indretning. Der er dog ikke noget, der er mere forvirrende end at finde den helt rigtige lænestol, når man skal ud at shoppe. Der er så mange forskellige muligheder, og det kan være svært at finde ud af, hvilken der er den bedste for lige netop dig. Her får du et par bud på lækre lænestole, der kan passe til enhver smag og indretning.

1. Lænestol med vippefunktion

En lænestol med vippefunktion er en fantastisk måde at slappe af på. Denne type lænestol har ofte en ergonomisk pasform, der gør den særlig behagelig at sidde i. Derudover er der også modeller af denne type lænestol, som ofte kan udstyres med en massagemekanisme, der kan give dig en afslappende massage mens du sidder i den. Du får altså en lænestol, som både har en behagelig pasform, og som kan give dig en massage, hvis du har brug for det.

2. Lænestol med sædeløft

En lænestol med sædeløft er en særligt god løsning, hvis du har problemer med at komme op af din lænestol. Med denne type lænestol kan du nemlig sætte sædet op, så du ikke skal bruge så mange kræfter på at komme op af den. Det er en særligt god løsning for folk med bevægelsesproblemer, som derfor har svært ved at komme op af almindelige lænestole. Man kan også få nogle med elektronisk sædeløft, så du nemt kan betjene dem via en fjernbetjening.

3. Løftestol

Denne type lænestol er en særlig god løsning, hvis man har problemer med at komme op af almindelige lænestole. Løftestolene har nemlig en funktion, der kan hjælpe dig op, så du ikke er nødt til at bruge kræfter på det. På den måde er det også meget nemmere at få hjælp fra en anden person, hvis du for eksempel skal i gang med at rejse dig. Denne type lænestol er derfor en særlig god løsning, hvis du ikke har så meget mobilitet i kroppen.

4. Hvilestol

En hvilestol er en særlig type lænestol, der er lavet til at ligge i. De har derfor ofte en længere siddeflade, end en almindelig lænestol. Desuden er de ofte meget faste, så de ikke bider i ryggen, når man ligger i dem. De er særligt gode, hvis du gerne vil slappe af i en lænestol. Alle fire typer af stole kan købes hos livetsomsenior.dk.