kaffe møde

5 situationer i løbet af dagen hvor kaffe er genial

x15

Kaffe er gennem årene blevet en del af vores hverdag. Rigtig mange mennesker drikker dagligt kaffe. Ja, op til mange gange om dagen. Måske er du en af dem? Kaffe bliver for mange mennesker et pusterum, en god start på dagen, et samlingspunkt eller en opkvikkende kop koffein. Der er mange forskellige måder at bruge kaffen på. I denne artikel gennemgås der 5 situationer, hvor kaffen er omdrejningspunktet.

Starten på en rolig morgen

Kaffe er for mange det første, de starter på om morgenen. Ja, mange har det endda således, at de helst ikke har lyst til at snakke med andre, inden de har fået deres kop kaffe. Det er en varm kop kaffe, der får selv de tungeste syvsovere til at byde en ny dag velkommen.

Morgenkaffen er også det, der motiverer dig til at komme op af sengen. Tanken om at der venter en kop kaffe, er meget tiltrækkende. En kop kaffe, du kan lave på den måde, du allerbedst kan lide den. En kop kaffe, der kan få dig stille og rolig i gang med dagens gøremål.

Et professionelt samlingspunkt

Kaffen er også noget, der kan samle mennesker i professionelt øjenmed. Hvis du holder en række møder i løbet af dagen, er kaffe med god sandsynlighed det stille omdrejningspunkt ved flere af møderne. Det er ikke noget folk snakker om. Men det giver en ro at vide, at der er en ting, man kan mødes om, skønt mødet omhandler noget helt andet.

Derudover er kaffen et godt udgangspunkt for at starte mødet. Det er altså en god start, en god midte og en god afslutning. Kaffen binder altså mødet sammen fra start til slut.

kaffe

En opkvikker inden træning

Efter arbejde er de fleste en smule trætte. Måske har det været en lang dag. Måske har det været en hård dag. Under alle omstændigheder kan det virke uoverskueligt at få indlagt en omgang træning i forlængelse af en arbejdsdag. Her kommer kaffen på banen igen. Denne her gang ikke som et professionelt samlingspunkt, men derimod som en opkvikker.

Kaffe indeholder koffein. Denne koffein opkvikker dit hoved og gør dig klar til en eftermiddagstræning. Ligegyldig hvilken træning, du er til, kan det være hårdt at komme i gang. Men med et lille skub og selvforkælelse i form af kaffe, bliver det nemmere. Og så er det jo det hele værd, når du er færdig.

Et socialt samlingspunkt

En kop kaffe behøver ikke kun at være et opkvikkende fix. Det kan i den grad også være et socialt samlingspunkt. Særligt om eftermiddagen har os danskere traditioner for at drikke kaffe under navnet eftermiddagskaffe. Denne eftermiddagskaffe bliver ofte serveret med lidt til den søde tand og i godt selskab.

Hvis du inviterer nogle af dine gode venner hjem, skal der selvfølgelig se godt ud. Et lækkert plankebord kan gøre forskellen fra en lidt kedelig stue til en rustik og lækker stue. Plankebordet bliver på mange måder, ligesom kaffen, samlingspunktet. Derfor er det et godt sted at starte, hvis du vil skabe hyggelige rammer. Du kan læse mere på plankebord.dk.

Den koffeinfrie sidst på aftenen

Sidst på aftenen kan du også tage en kop kaffe. Det er der faktisk rigtig mange, der gør. Det er rart at falde helt ned og få en lille flydende aftensnack.

Om vinteren er det rart at få et glas kaffe at varme sig på. Om sommeren kan det være rart at afslutte en varm dag med et glas kold iskaffe. Hvis du er en dem, der har svært ved at sove, kan du også snuppe en kop koffeinfri kaffe. Så kan du drømme sødt om kaffe.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *