mennesker

Sådan skaber du en god morgenrutine

x15

En god morgenrutine er rigtig vigtig for at få en god start på dagen. Har du en god morgenrutine? Eller kunne du godt tænke dig nogle gode råd til at få startet en op?

Heldigvis for dig har vi her samlet en række gode råd om ting, som du kan indføre i din morgenrutine for at få en god start på dagen.

Motion om morgenen

Motion og sundhed er måske ikke lige det så man tænker først over, når man triller ud af sengen om morgenen. Men det ville nu være en rigtig god ide, hvis du begyndte at gøre det.

Der er ikke noget som en god løbetur om morgenen eller lidt let vægttræning derhjemme, som kan få blodet til at pumpe i årene. En god omgang træning kan give dig et rigtig godt skud adrenalin og energi ud i resten af kroppen, som kan vare ved i flere timer.

Når du træner om morgenen så sikrer du dig samtidig også, at du rent faktisk får det gjort! Alt for ofte har vi det nemlig med at glemme alt om motion og sundhed i løbet af dagen og før vi får set os om, så er det blevet aften og vores hoved lander tungt på vores hovedpude.

Romaskineguiden er en hjemmeside der kan give dig et indblik i de bedste romaskiner på markedet og hvordan du kan komme let i gang med din egen romaskine. Måske du skulle anskaffe dig sådan en i hjemmet?

glad-kaffe

En god kop kaffe

Vi skal ikke glemme den dejlige varme kop kaffe, som langt de fleste danskere har brug for så snart vi vælter ud af sengen.

Når du har foretaget din daglige motion, så kan du passende brygge lidt varm kaffe til dig selv.

Start dagen ud med en dampende varm kaffe af lige præcis det mærke, som får munden til at løbe i vand på dig. Lad dig ikke nøjes om morgenen med en billig sort kaffe, som du alligevel ikke særlig godt kan lide smagen af. Sandsynligheden for at du får rigelig af billigt kaffe på arbejde er ret stor.

Det skader ikke at man forkæler sig selv lidt om morgen med ens yndlingskaffe. På den måde sikrer man sig bare at man kommer i godt humør lige fra morgenstunden og ser frem til en dag fuld af oplevelser.

Læg en plan for dagen

Imens du sidder og nyder din varme kop kaffe, så kan du jo også sidde og fundere lidt over, hvad det er du skal lave i løbet af dagen.

Forhåbentlig har du allerede lagt et nogenlunde skema for selve dagen. Eller måske er du heldig og kan se frem til en rigtig fridag, hvor du kan lave lige præcis det du vil.

Uanset hvilken dag det er du ser frem til, så er det en god ide at have en plan. På den måde kan du være bedre forberedt på de ting der venter dig i løbet af de 12-18 timer af dagen.

Skriv gerne alting ned på en liste enten i din kalender eller på en løs notesblok. Selve det at skrive det ned kan gøre det meget nemmere for dig at huske. Og så kan du altid referere tilbage til listen i løbet af dagen, hvis du kommer i tvivl om, hvad det egentlig er du skal lave.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *