3 gode og anderledes gaver til hende, der har alt

x15

Er du ved at være træt af at give klassiske gaver til din søde kæreste? Har hun efterhånden rigeligt med smykker og massevis af velduftende parfume? Så prøv i stedet at give hende en oplevelsesgave – noget der viser, at du tænker på hende, og at du ved, hvad hun godt kan lide. Og så er det en rigtig fin måde at lave noget sammen på – vi glemmer ofte at prioritere kvalitetstid sammen i en travl hverdag, hvor både job og praktikaliteter fylder en stor del. Med en oplevelsesgave slår du to fluer med et smæk, og du giver hende samtidig et minde og en overraskelse for livet.

1. En god date

Arranger en fantastisk date for hende, hvor du lægger vægt på at tage steder hen, som hun kan lide. Start altid daten med en kop kaffe på jeres stamsted, så hun ikke fatter mistanke om dine planer. Invitere hende så ud på hendes absolutte yndlingssted, hvor du i samråd med restauranten har sørget for, at kun hendes livretter bliver serveret. Slut daten af med sang og fejring af din elskede serveret med en kæmpestor kage. Husk også at købe en lille gave til hende, så der også er lidt, hun kan åbne op, imens I spiser. Det behøver ikke være noget stort eller dyrt – eventuelt bare et hjemmelavet gavekort til 10 massager udført af dig, eller 5 gange kaffedates efter arbejde.

2. En vild oplevelse

Overrask din kæreste med den vildeste oplevelse, for eksempel faldskærmsudspring, bungyjump, paragliding eller action boat – og giv dig selv en tur også, så det er noget, I gør sammen. Hvis hun tidligere har talt om, at der er en specifik ting, hun altid har drømt om at gøre, så hold dig til det – så er du helt sikker på, at gaven vil falde i god jord.

Afhængig af, hvor vild din gave er, og hvor meget den sparker til din kæreste adrenalin, bør du måske lige sikre dig forinden, at din kæreste ikke er højdeskræk, vandskræk eller lignende. Det skulle jo helst være en dejlig gave og en vild oplevelse – og ikke ende i en angstfyldt seance.

Er din kæreste slet ikke til action eller adrenalinkick, bør du nok springe denne gavetype over.

3. Wellness

Du går aldrig fejl af wellness og spa. Kvinder elsker at blive forkælet og nusset om og få plejet kroppen og sindet. Du kan enten vælge at købe et helt spa-ophold med alt inkluderet, herunder adgang til diverse kolde og varme bade, behandlinger og middag, eller du kan vælge at sammensætte en pakke med behandlinger særligt udvalgt til hende, du elsker. Skal det være ekstra vildt, kan du booke spa-oplevelsen i udlandet, så I får en ferie ud af det. Book også behandlinger til dig selv, nu du alligevel er i gang. Du trænger helt sikkert også til både velvære og afslapning.

Er pengene små, kan du i stedet lave hjemmespa, hvor du forkæler hende med massage og ultimativ forkælelse. Sørg for gode snacks, lækker afdæmpet musik, masser af stearinlys og afsæt masser af tid til at forkæle hende.

 

Vil du gerne have flere idéer til oplevelsesgaver – så tjek https://oplevelsesgaverforalle.dk/gave-til-hende ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *