Oplev verden med en rejse til udlandet i dit sabbatår

x15

Mange unge mennesker har en stor drøm om at komme ud i den store verden og opleve hjørner af kloden, som de aldrig før havde forestillet sig, at de skulle besøge. Det er samtidig en drøm, som mange lader gå i opfyldelse i løbet af deres sabbatår. For hvad er mere oplagt end at bruge den frie tid her til at rejse ud i den store verden?

 

Rejs i dit sabbatår, og få oplevelser for livet

Et sabbatår i udlandet er en stor ting. Det er udsigten til at få en uforglemmelig rejse, som på flere måder kan være med til at forme en som menneske. Der er flere unikke muligheder for rejser i sabbatår – du kan både rejse til destinationer som USA, Australien, Costa Rico eller Thailand for bare at nævne nogle eksempler.

 

Mange, som har været på en rejse rundt i verden som unge, bruger store dele af rejsen igennem hele livet. For det handler ikke kun om at opleve lande, man ikke før har besøgt – på trods af, at dette også er en fordel. Det handler også om at udfordre sig selv, så man kan udvikle sig på et personligt plan og vende retur til Danmark med flere gode livserfaringer.

 

Et år i udlandet på en højskole

Verden kan være uendelig stor, når man sidder hjemme i lille Danmark og skal tage beslutninger om, hvor ens sabbatår i udlandet skal foregå henne. Mange vælger også at kombinere rejsen med et højskoleforløb for virkelig at få mest mulig god erfaring med i bagagen.

 

Kombinationen af de helt store oplevelser i udlandet og muligheden for også at lære noget igennem forløbet er noget, som flere og flere danske unge vælger at gøre brug af. Et år i udlandet på en højskole kan give dig en uforglemmelig og lærerig oplevelse for livet.