Morgen-setup

Sådan starter du dagen godt ud

x15

Hvordan din dag kommer til at forløbe afhænger i høj grad af, hvordan du starter den ud. Ja, det du foretager dig om morgenen har nemlig stor betydning for, hvordan resten af dagen bliver. Vil du derfor have det meste ud af dine vågne timer, er der god grund til at bruge lidt tid på at undersøge, hvordan du bedst muligt bruger dine morgener. 

Læs med her og få tre gode tips til, hvordan du kan få startet din dag godt ud. Og bare rolig – det involverer selvfølgelig kaffe!

Kop kaffe

Start morgenen ud med noget der gør dig glad

Når det kommer til at starte dagen godt ud, gør mange mennesker den fejl at de bruger deres morgener på noget, som ikke ligefrem sparker dagen godt i gang. I stedet for at starte deres dag ud med at foretage sig noget der gør dem glade og motiverer dem til at få det bedste ud af dagen, starter de derimod deres dag med at gå direkte i gang med de daglige opgaver. Når man ikke giver sig selv tid til at starte roligt op og komme godt i gang, kan man hurtigt komme til at føle, at det er en dårlig dag. 

Vil du derfor gerne starte din dag godt ud, er det en rigtig god idé at begynde dagen med at bruge lidt tid på noget, som får dig i godt humør. Det kunne være at læse et kapitel i en god bog, mens du drikker din morgenkaffe. Vil du have ekstra meget ud af morgenkaffen, kunne du overveje at investere i en god kaffemaskine, som er med til at give dig ægte morgenkaffe-glæde. Danske lån kan være med til at finansiere kaffemaskinen, og dermed ægte kaffeglæde. 

Begynd dagen med den rigtige holdning

En god dag kan starte på mange forskellige måder. En ting er dog sikkert: Det har noget med ens holdning at gøre. Ja, faktisk både ens mentale holdning og ens kropsholdning. Når man vælger at have den mentale holdning, at det bliver en god dag, er man allerede nået et godt stykke hen ad vejen, for at det lykkedes.
Ens kropsholdning har på samme måde også stor betydning. Ved at rette ryggen, siger man – så at sige – at man tror på at dagen bliver god. Samtidig er det godt for muskulaturen, og kan være med til at forhindre rygsmerter. At rette ryggen falder dog ikke alle lige naturligt, men det kan holdningskorrigerende tøj heldigvis hjælpe på. 

by-morgen-gade

Motion får kroppen i gang til dagens opgaver

Mange mennesker har erfaret hvordan det at motionere let om morgenen, kan være med til at give et skub i den rigtige retning mod at få en god dag. Motion frigiver nemlig endorfiner i kroppen, som er med til at give en lykkefølelse. Tager du denne lykkefølelse med dig videre i din dag, vil du hurtigt kunne mærke, hvordan dét at starte morgenen godt ud med motion gør en forskel. At motionere om morgenen behøver ikke at være en stor eller besværlig ting. Nej, med en god crosstrainer bliver dét at motionere om morgenen hurtigt til en del af din daglige rutine. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *