kaffe

Sådan finder du de bedste håndværkere imens du drikker en god kop kaffe

x15

At ”shoppe” håndværkere er en hyggelig ting der sagtens kan klares foran computeren med en god kop varm og dejlig kaffe i hånden. Hvis du starter med at gå ind på Google og søger efter den type af håndværkere du skal bruge og efterfølgende skriver hvilken opgave du vil have løst, vil du komme langt. Du vil her få frem en lang liste på mange af de håndværkere det tilbyder præcist det du søger.

Drejer det sig om en lille opgave, så kan det være en god idé at søge lokalt, så sparer du penge på kørsel. For eksempel hvis du skal bruge en låsesmed og bor på Nørrebro, så søg; ”låsesmede Nørrebro”.

 

Hvordan finder jeg så ud om håndværkeren er en god håndværker?

Det er faktisk ikke så svært, i dag kan du online oftest finde både billeder og kunde udtalelser som du kan bruge som referencer. Kig ind på de sociale medier, læs hvad deres kunder skriver og kig på eventuelle føre og efter billeder. De fleste håndværksvirksomheder arbejder med sit image udadtil på diverse portaler og sociale medier.

Lav en lille liste med alle dem der nu givet dig et godt indtryk og ring til et par stykker af dem. Det er først når du taler med dem, du virkelig kan finde ud af om de er så servicemindet som de siger at de er på deres hjemmeside og sociale medier. Når du ringer, så skal du være forberedt og stille nogle åbne spørgsmål omkring deres arbejde.

Når du ringer rundt, vil du sandsynligvis også mærke at en del af dem er fuld bookede i en tid fremover. Hvis du bliver ved med at ringe så skal du nok finde den håndværker, der både synes kunne leve op til dine forventninger og har tid til at tage sig af din opgave.

 

Husk at byde på en kop kaffe inden arbejdet starter

Håndværker Branchen er et travl erhverv og det er ikke altid de findes tid til en kop kaffe i pauserne. Derfor så er det også en god idé at byde sin håndværkere på en kop kaffe inden arbejder går i gang. Dette skaber god atmosfære og giver ekstra energi til håndværkeren der skal udføre arbejdet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *