plankebord med computer

Opdater din indretningsstil med et nyt sofabord

x15

Når det kommer til indretning af sit hjem, så handler det om at finde en stil der er unik og passer bedst til egen, personlige stil. Når det kommer til indretning af stuen, så er den mere rå stil blevet mere populær i de danske hjem. Man ser ofte vaser med løbeglasur, patinerede designerstole og gamle plakater. Hvis man er til denne indretningsstil, så kan det være svært at finde e spisebord, som passer ind i stilen. Et forslag kunne dog være et plankespisebord, da det ofte passer ind i den mere rå indretningsstil. Et plankebord er råt og har et industrielt look, som ofte passer godt i det moderne hjem. 

planker

Mange forskellige spiseborde 

Hvis du har forelsket dig et plankespisebord, men du ikke synes det passer ind i din stil, så er der ingen grund til panik. Der findes nemlig mange plankespiseborde i mange forskellige stilarter, så du er næsten garanteret, at du kan finde et der passer ind i din stil. Hvad end du er til mørkt eller lyst træ og om de skal være behandlet eller ej, så er der et bord, som vil passe ind i dit hjem og din type indretning. 

Hos de fleste forhandlere kan du selv vælge hvilken træsort du vil have dit bord skal være lavet af. Derefter kan du vælge en bordplade i din foretrukne træsort og med den træbehandling du foretrækker. Når først du har fundet den rigtig bordplade, så kan du vælge et sæt bordben der passer til bordet og som passer ind i dit hjem. Benene skal naturligvis passe til bordet, da det ikke nytter noget, hvis man har fundet verdens flotteste bord med verdens flotteste planker, og bordets look bliver ødelagt fordi benene ikke passer til bordets stil. Derfor er det vigtigt, at man vælger nogle ben som passer til bordets planker og dit hjem. 

plankebord med morgenmad

Pasning af dit plankebord 

Når først du har fundet og købt et smukt plankebord, så skal bordet naturligvis have den korrekte behandling, så bordet ikke falmer eller tager skade. Når du passer dit plankebord, så skal du generelt bruge et olieprodukt, der trækker feststoffer ud af bordet og får det til at se nyt og blankt ud igen. Hvilken type olie du skal bruge afhænger af hvilket træ bordet et lavet af. Derfor kan det være en god ide, at google sig frem til hvad den korrekte behandling af netop dit bord er. Ellers kan du kontakte forhandleren hvor du købte bordet og få en anbefaling på en online som vil give dit bord det bedst mulige resultat. Derudover skal du naturligvis også tørre bordet af hver gang du har spist, så bordet ikke tager skade af, der ligger gamle madrester på bordet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *