Moderne dansk mad i hjertet af Odense

x15

Livet kan nydes på mange måder. Hvor nogle danskere holder meget af at rejse i udlandet, foretrækker andre en nogenlunde lokal tur til sommerhuset. For nogle er musik og litteratur en essentiel del af tilværelsen, mens andre kun for alvor føler, at de lever, når de dyrker faldskærmsudspring eller andre former for ekstremsport.

Fælles for rigtig mange af os er, at vi elsker god mad. Og hvis du leder efter en sublim madoplevelse på Fyn, kan du med fordel slå vejen forbi Oluf Bagers Gård.

Hvad er Oluf Bagers Gård?

Oluf Bagers Gård, der ligger i Nørregade 29 i Odense, er en restaurant med en lang forhistorie.

Restauranten er en del af Oluf Bagers Mødrene Gård, der oprindeligt blev stiftet af den odenseanske købmand Oluf Nielsen Bager, og hvis bygning blev opført helt tilbage i 1586.

Gennem tiden er bygningen blevet brugt til mange forskellige ting. Således har både adelsfolk, købmænd og grosserer i årenes løb slået deres folder i Nørregade, og da Odense Kommune i 1930’erne overtog styringen, gennemgik bygningen en skånsom renovering. Siden 2014 har Oluf Bagers Gård været af Hindsgavl Slot, og restauranten er i dag blandt de mest velbesøgte i Odense.

Hvilken form for mad serverer Oluf Bagers Gård?

Oluf Bagers Gård specialiserer sig i moderne dansk mad. På menukortet finder du således blandt andet skinke, pølse, ost og rigeligt med fisk og smørrebrød. Restauranten holder typisk åbent hele dagen, og hvis du bestiller et bord til aften, får du adgang til henholdsvis 5- og 9-retters menuer sammensat af de lækreste, danske råvarer.

Hvor meget koster maden?

Oluf Bagers Gård er en dyrere end dit lokale pizzeria. Men taget i betragtning af, hvad du får for dine penge, karakteriseres Oluf Bagers Gård ved udpræget konkurrencedygtige priser. Hos Oluf Bagers Gård kan du nyde en lækker middag i selskab med dine nærmeste – og uden at det vælter budgettet.

Hvor meget plads er der?

Oluf Bagers Gård er en restaurant af betydelig størrelse. Hvis du planlægger snarlig fejring af et jubilæum, en fødselsdag eller en anden særlig anledning, er denne restaurant et glimrende udgangspunkt, for Oluf Bagers Gård danner gerne rammerne for både små og store selskaber. Klik her og bliv klogere på dine muligheder for en formidabel madoplevelse hos Oluf Bagers Gård. Du kan kigge nærmere på den mad, som de tilbyder samt blive klogere på deres konkurrencedygtige priser.