morgenkaffe

Få lidt ekstra ud af træningen på dit Odin T8 løbebånd

x15

Med et Odin T8 løbebånd har du mulighed for at træne derhjemme hver dag. Du behøver ikke tage af sted til træningscenteret eller endda gå ud af døren, for at få bevæget kroppen og få pulsen op.  Men det kan til tider være svært at finde motivationen frem. Derfor får du et par gode forslag til, hvordan du kan få noget mere ud af din træning og holde motivationen oppe. Så er det blot at komme op på båndet og i gang.

podcast

Gå en lang tur med en kop kaffe

Særligt hvis du træner tidligt om morgenen, kan du tage en kop kaffe med på båndet. Du kan starte dagen med en god lang gåtur på løbebåndet, mens du nyder kaffen i en termokop. Hvis du har en flot udsigt fra et vindue, kan du med fordel stille båndet, så du også har noget dejligt at kigge på mens du går tur. Når du er færdig med turen er du fuldstændig frisk og klar til dagen.

Hør din yndlings podcast

Du har mulighed for at høre din yndlings podcast på Odin T8 løbebånd, da du nemt kan tilslutte din musikafspiller eller tablet direkte til løbebåndet. Når der skal svedes på båndet, er det rart ikke at have høretelefonerne i ørene. Du kan derfor hører podcast på løbebåndet uden problemer, og så går tiden bare lidt hurtigere.

Kvinde

Læs en god bog 

Du kan også vælge at ’læse’ en god bog. Du kan købe en lydbog og downloade på din tablet, som du kan høre mens du træner. Hvis du kun hører den bestemte bog på dit Odin T8 løbebånd, har du endnu større motivation for at komme op på båndet igen og igen.

Du kan f.eks. lytte til en spændende krimi eller høre en fagbog om et emne, du længe gerne har villet lære noget mere om.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *