Lav et personligt kaffekrus til mors dag

x15

Hele året er fyldt med særlige mærkedage. Nogle betyder meget for os, mens andre mærkedage slet ikke er nogle vi kender til eller har hørt om før. Én af de mærkedage vi ikke kommer udenom, er bl.a. mors dag. Denne dag vil for størstedelen have en særlig betydning for os, men hvad giver man egentlig til sin mor i mors dags gave?

Tænk ud af boksen når du vælger din mors dags gave

De fleste af os er vant til at dagen der kaldes for mors dag, er en dag der skal fejres eller på én eller anden måde markeres og hvert år ser man børn af mødre rende rundt og lede efter en personlig mors dags gave, som måske vil kunne få en lille glædeståre frem i øjenkrogen, men hvad er egentlig den bedste mors dags gave man kan give?

Svaret på hvad den bedste mors dags gave er, vil være helt forskellig fra mor til mor. Du kan nemlig ikke forvente at din mor vil blive lige så glad for den gave som din bedste vens mor vil få i mors dags gave. Det handler om at tænke ud af boksen og gøre det personligt tilpasset til den enkelte mor.

Funktionen bag gaven er vigtig

På hjemmesiden Wanapix kan du finde alverdens muligheder for at give den bedste og mest personlige gave over dem alle. Det nytter selvfølgelig ikke at man blot går ind og vælger én af de mange muligheder for en gave ud med tilfældighederne, men der må ligge lidt tanker og idéer bag dit køb også.

Hvis din mor allerede har 3 personlige nøgleringe, så er det ret sikkert ved at slippe op for nøgler til flere nøgleringe og uanset hvor godt tænkt en tekst eller billede du forbinder den med, vil den måske ikke hitte helt som håbet. Du må altså se nærmere på hvad funktionen bag den personlige gave vil være i samme huk.

Den perfekte gave til den kaffeelskende mor

I Danmark er vi et kaffeelskende samfund og det betyder at du ret sikkert vil vinde et smil og muligvis også den glædeståre du så gerne jagter, når du vælger at give et personligt kaffekrus til din mor. Mange tænker at det er helt ude i skoven med de personlige kaffekrus efterhånden, men det er langtfra den virkelige verden.

Grunden til at mange har den idé at et personligt kaffekrus er gået af mode er, at det sjældent syner flot blandt det ellers matchende stel der er i husstanden. Tiderne har heldigvis ændret sig og et personligt kaffekrus er ikke ens betydende med dårligt opløseligt billede på et krus.

Ingen krav til dine designerskills

I dag findes der mange muligheder for at personliggøre et krus med stil og hvis du f.eks. benytter dig af hjemmesiden hos Wanapix er du allerede hjulpet godt på vej til det perfekte krus, uanset om du har designerskills i bagagen eller ej.

Med en platform der er brugervenlig for enhver og skabeloner du gratis kan benytte hvis du ikke vil skabe det personlige krus helt fra bunden med den hvide flade, er du helt sikker på at du kan få lavet netop det krus der både er personligt og som samtidigt passer lige ind i hjemmet hos din mor.