Kaffe

Sådan får du råd til en ekstra kop kaffe

x15

Nogle måneder kan være svære at komme igennem rent økonomisk. Det kunne for eksempel være, at bilen uventet gik i stykker, eller at din cykel blev stjålet. Sådanne uforudsete udgifter kan hurtig sætte en stopper for de langt hyggeligere planer, som du havde planlagt. Det kan føles frustrerende at skulle aflyse en hyggelig kaffeaftale med vennerne, fordi pengene skulle investeres i reparation af bilen eller en ny cykel. 

Heldigvis findes der en nem og hurtig løsning på dine pengeproblemer. Du kan nemlig låne penge og betale senere med kviklanet.dk. 

Sparegris

Find dit perfekte lån

Der findes rigtig mange forskellige slags kviklån, og det kan derfor godt føles uoverskueligt at finde frem til lige netop det lån, som passer bedst til dig. Kviklanet.dk gør denne proces meget nemmere for dig, for her finder du nemlig en oversigt over de forskellige slags kviklån. På denne måde finder du hurtigt ud af, hvad de individuelle låneudbydere specialiserer sig i, og hvilke lån der dermed passer bedst til dig.  

Hjemmesiden fungerer som en søgemaskine for lån. Det vil sige, at du på rekordtid kan sammenligne de forskellige bankers renter, få svar på spørgsmål og meget mere. Hjemmesiden er gratis at bruge, så du kan altså finde det perfekte lån, som tillader dig at låne penge nu og betale senere helt gratis.

3 gode råd inden du optager et lån

Selvom et kviklån er nemt og hurtigt at optage, så er der stadig nogle ting, som det er godt at være opmærksom på, inden du optager et lån. Derfor finder du her 3 hurtige råd, som du bør have i baghovedet, inden du vælger et kviklån. 

Budgetregnskab

Sørg for at lave et budget 

Inden du optager en lån, så er det vigtig, at du har styr på dine indtægter og udgifter. Det er nemmest at holde styr på, hvis du laver dig et budget. På denne måde kan du overskue, hvor meget du hver måned har råd til at betale tilbage af lånet, og dermed ved du, hvornår du igen er gældfri.

Kig på ÅOP

Mange kigger kun på renten, når de optager et lån. Det er dog enormt vigtigt, at man også holder øje med ÅOP. Dette er nemlig en sats, som fortæller dig, hvor meget du reelt kommer til at betale for dit lån. ÅOP inkluderer bl.a. oprettelsesgebyr, administrationsomkostninger, osv. Du kan altså komme til at betale mere for dit lån, end du regnede med, hvis du ikke lægger mærke til ÅOP satsen. 

Hold øje med afbetalingsperioden 

Afbetalingsperioden – altså den mængde tid, du har til at betale lånet tilbage – varierer, alt efter hvilken låneudbyder du benytter. Det er vigtigt, at du vælger en afbetalingsperiode, som der er lang nok til, at du har råd til at betale lånet tilbage. På denne måde undgår du at komme til at mangle penge til din tilbagebetaling af lånet.

Med disse tre råd er du nu klar til at låne penge og betale senere med kviklanet.dk – Så har du lidt ekstra til kaffen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *