kaffekop

God kaffe gør dine medarbejdere glade

x15

Kaffe er for mange på arbejdspladsen er nødvendighed. I pauserne sludrer man over kaffemaskinen, og det er i det hele taget noget, som binder medarbejderne sammen. Dog vil dette hyggelige element i hverdagen være knap så hyggeligt, hvis det er en dårlig kaffe. 

Der er lige pludselig ikke nogen medarbejdere, som har lyst til at skabe gode forbindelser til hinanden, hvis de ikke kan gøre det over en god kop kaffe. Giv derfor dine medarbejdere en god kop med på vejen, så de glade og tilfredse kan løse dagens opgaver.

Glade medarbejdere til møde

Kvalitetskaffens mange fordele

Det er faktisk bevist i studier fra Seoul, at kaffeduften kan nedbringe stress. Man testede det på rotter, og når de blev udsat for duften af kaffe, ville de slappe mere af. Vil man skabe et godt miljø for sine medarbejdere, så vil en godt brygget kaffe være i stand til netop dette. 

Hvis man leder efter nogle gode bønner, så kan man med fordel prøve Peter Larsen kaffe. De har en masse forskellige varianter, så man er sikker på at få det, man bedst kan lide. Her har de ristet deres bønner forskelligt, så man kan smage en masse forskelligt og se, hvad falder bedst i medarbejdernes smag. 

Hvis kaffen er god, så vil medarbejderne højst sandsynligt hellere drikke den på arbejdet end derhjemme. Det er nemlig bevist at koffeinen i kaffen ikke gør noget den første time, efter man er vågnet. Dette er på grund af kroppens kortisolniveau, som ligger på sit højeste om morgenen, og som er medforbruger af koffeinen. Ens medarbejdere får derfor mere ud af at tage den første kop kaffe på arbejdet. 

På arbejdspladsen vil man føle sig mere set, når man får en kaffe i god kvalitet. Det sender et signal fra ledelsen til medarbejderne om, at de er værdsatte og fortjener noget ordentligt kaffe. 

Kaffe til arbejdet

Gør dine medarbejdere mere vågne og glade

Som før beskrevet så bliver man mere afslappet af duften af kaffe. Man vil derfor mindske stress hos sine medarbejdere. På den måde løser de opgaver bedre og mere effektivt, end hvis de er stressede. 

En anden god funktion ved lækker kvalitetskaffe er, at koffeinen gør, at man bliver mere vågen og frisk. Det er det mest brugte stimulans hen over hele verden. Koffeinen gør, at man fokuserer langt bedre, hvilket også er en fordel, der er værd at tage med, når man vælger kaffen til sine kaffetørstige medarbejdere. 

En anden fantastisk fordel ved koffein er, at i de rette mængder kan det også gøre medarbejderne gladere sammen med, at det øger koncentrationen. 

De mange fordele ved en god kvalitetskaffe synes ingen ende at tage, men der er dog alligevel et par stykker, som også fortjener at blive nævnt. Det er blandt andet mængden af antioxidanter, som findes i de gode bønner. 

Med antioxidanter renser man nemlig kroppen ud fra alle de andre dårlige stoffer, som man i Vesten er storforbrugere af såsom sukker. Kaffe er faktisk Vesten største indtag af antioxidanter og overhaler både grøntsager og frugt. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *