Kaffe og cigaret

En smøg til kaffen

x15

Der er stor forskel på, hvad vi foretrækker at få sammen med vores kaffe. Nogle mennesker vil gerne bare have en avis at læse i. Andre vil gerne have noget sødt som kage eller slik. Du er måske en af dem, der godt kan lide en smøg sammen med din kaffe.

Det kan give lidt ekstra energi med en lille pause. Det er godt med en pause, der passer lige til dig. Du lader bedst op, hvis du laver lige præcis det, du godt kan lide. Det kan fx være at tage en kop god kaffe og en smøg.

Kaffe og e-cigaret

Tænk på din sundhed

Det er ikke så sundt at drikke for meget kaffe. Derfor bør du holde dig til få kopper af en rigtig god kaffe. Det er endnu mere usundt at ryge. Det kan du lave om på ved at droppe cigaretterne og skifte over til e-cigaretter. I almindelige cigaretter er der tobak. Der er mange skadelige stoffer i tobak, og dem indånder du, når du ryger.

I e-cigaretter er der en e-væske, og du kan fylde en e-væske i, som ikke indeholder nikotin. Det kan være e-væsken Fcukin Flava. Du kan også tilsætte nikotin, hvis du har brug for det. Du vil under alle omstændigheder indånde færre skadelige stoffer end med almindelige cigaretter.

Få en smagsoplevelse

Kan du godt lide en smøg til kaffen, så har e-cigaretterne en anden fordel. Med dem kan du nemlig lege med smage. E-væsker kan have forskellige smage. De kan smage af forskellige slags frugt, lakrids og meget andet.

Når du tager en e-cigaret sammen med din kaffe, kan du eksperimentere med din smagsoplevelse. Din kaffe smager jo af kaffe, men din e-cigaret kan smage af flere ting. Prøv at kombinere noget forskelligt med kaffesmagen. Du kan skifte efter humør, når du lige har lyst. Med tiden finder du måske frem til din yndlingskombination. Eller også finder du ud af, at du godt kan lide, at det skifter hele tiden. Variation kan være godt.

E-cigaret og røg

Giv dig selv lov

Selvom kaffe og cigaretter ikke er sunde, så må du godt. Der skal også være noget nydelse i livet. Du må gerne give plads til lidt af det usunde. Det er de små oaser med nydelse, der gør livet bedre. Hverdagen kan være kedelig, og den fylder meget. Med små oaser her og der kan den blive udholdelig.

Giv dig selv lov til at gøre noget usundt en gang imellem. Hvis du bare ikke gør det hele tiden, så er det okay.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *