Har du prøvet det naturlige plastikfrie tyggegummi fra True Gum? Ellers er det måske på tide i dag

x15

Tyggegummi, tyggegummi, tyggegummi …, du ser det overalt, folk tygger på det og har det med sig, og flere gange ender det desværre også på fortovet, under en bænk eller et helt tredje sted, hvor det i princippet ikke hører til. Tværtimod er tyggegummiet fantastisk til at fastholde den friske ånde, og det er helt klart sjovt at gå at tygge på, men faktisk er tyggegummiet med sit indhold svært at nedbryde og dårligt for miljøet – eller det var det i hvert fald.

En ny æra for tyggegummi

Uanset hvor gammel du er, om du er voksen eller barn, har tyggegummiet måske altid haft en plads i tasken, i køkkenskuffet, eller måske er det noget, du ofte har liggende i lommen, i tilfælde af at munden skal friskes op med et minttyggegummi efter kaffetåren, eller at du blot har lyst til at tygge dig igennem den søde smag af jordbær eller måske appelsin. Der findes utallige varianter af tyggegummi samt et hav af flere forskellige smage, hvor du samtidig styrker munden og tænderne på en antagelig hyggelig og simpel måde. Hvad man måske ikke ved, er at meget tyggegummi er baseret på plast, og faktisk rummer på flere ulemper, end man måske er klar over. Med True Gum introduceres du derimod for en helt ny æra af tyggegummi, der byder på en sundere formel, hvor du ikke skal gå ned på kvaliteten af hverken smag eller varianter – tvært imod.

De utallige fordele ved True Gum

Konceptet True Gum giver tyggegummiet, som vi kender det, kamp til stregen, og udforsker muligheden for, at fastholde det lille stykke som vi kan tygge på i flere timer, på en mere bæredygtig facon, der faktisk i stedet rummer på utallige fordele, som både du og omverdenen kan nyde godt af. Click here og oplev udvalget af de forskellige varianter, med en vision og en ide om at fjerne plastikken fra tyggegummi så det omfattende lille stykke slik, eller hvad man nu er tilbøjelig til at kalde det, i stedet kunne bringe mange flere fordele med sig. True Gum præsenterer utallige fordele i det at det udover at være plastikfrit, er plantebaseret, sugerfrit med naturlig smag, og samtidigt bidrager til et hvidere smil. Tyggegummiet er altså genopfundet til at hjælpe dig og miljøet omkring dig, uden at du skal nøjes med kedelige alternativer. Smag på True Gum og deres vision – du kan samtidigt også se flere alternativer til bæredygtige hverdagsprodukter.