GPS til hund

Hold styr på din hund med GPS

x15

Mange hundeejere kender sikkert frygten for lige pludselig at miste deres hund eller bare at miste den af syne. Det kan både være, når I er ude at gå tur, men det kan selvfølgelig også være, når hunden egentlig bare trisser rundt i din baghave, men pludselig bliver meget optaget af at jagte en fugl eller en anden hund.

Faren er selvfølgelig altid størst med en hund, der endnu ikke er særligt veltrænet, eller som bare ikke har boet hos jer så længe. For det første vil den derfor ikke have nogle skrupler ved at stikke af, men derudover kan den også have rigtig svært ved at finde tilbage til huset, som er både dens og jeres hjem. Det er på trods af, at den godt ved, at det er der, maden bliver serveret.

Hvis I lige har fået en hund eller er i gang med at træne en, kan det derfor være en god idé at anskaffe sig en lille GPS-enhed til din hund. Du kan læse mere om sådan en eller endda købe den på sider som Canem.dk.

I korte træk er disse GPS-enheder ganske simple. Du spænder ganske enkelt enheden fast til hundens halsbånd, og så kan du, typisk gennem en app, holde styr på din hund – hvor den bevæger sig hen, samt hvor den har været i dagens løb.

Desuden skal du ikke være bange for, at enheden går i stykker, da den som oftest både er vandtæt og enormt slidstærk. Ydermere kommer den ikke til at irritere hunden eller hæmme den i nogen bemærkelsesværdig grad, da de med moderne teknologi kan gøre GPS-enheden enormt lille og let.

hundeartikler

Brug GPS til mere

Udover bare at kunne finde ud af, hvor din hund er, hvis den løber væk, er der dog også meget andet, som du kan opnå med nogle af de lidt bedre GPS-enheder.

For eksempel kan du kigge tilbage gennem måneden eller året og se helt specifikt, hvor meget de har bevæget sig. Det kan hjælpe dig med at tilpasse deres dagligdag og helbred, så du i sidste ende får en sundere hund. Det kan selvfølgelig være, at det er dig, der skal oppe dig, når det kommer til frekvensen eller længden på de daglige gåture.

Denne funktion kan også være nyttig, når hunden er i løbetid. Så kan du nemlig se lige præcis, hvor din hund har været, hvis du lige pludselig bemærker, at der er hvalpe på vej.

Opret et abonnement

Da firmaerne hele tiden skal bruge penge på at udsende og hente al informationen om forskellige hundes færden, vil mange af disse enheder også kræve et abonnement. Abonnementet vil dog som regel være ganske billigt, medmindre du ønsker ekstra features.

Det kunne for eksempel være muligheden for at eksportere informationerne om, hvor din hund har været den sidste måned eller at kunne gå tilbage i dataene til den allerførste dag, I fik den lille hvalp. Man kan nemlig rigtig meget med en lille GPS-enhed på hunden.

gps

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *