Latteart

Tag på kaffeferie og arbejd for ferien

x15

At tage på ferie er noget, som kan være dyrt for enhver. Det kan nemlig koste rigtig mange penge at tage afsted og derfor er der mange, der bliver hjemme. Efterhånden er det nemlig ikke engang billigere at tage i sommerhus. Tidligere var det dyrt at tage til udlandet. Derfor blev folk hjemme og tog for eksempel i sommerhus. De fandt et sommerhus de kunne leje og så blev de der et par uger. At købe mad og bo her i landet er dog meget dyrt og så er man ikke engang sikker på, at det bliver godt vejr. Ønsker man meget brændende at komme på ferie er der dog andre ting man kan gøre. Har man ikke mange penge skal man ikke med det samme tro, at det er ensbetydende med, at man ikke kan tage afsted. På visse steder kan man tage hen og arbejde. På den måde får man råd til ferien på en god og fair måde. Blandt andet kan man finde en kaffefarm, hvor man kan arbejde. 

Kaffebønner

Arbejd med kaffebønner og få kost og logi

Hvis du ønsker at få mere information om hvordan du får råd til at invitere din partner på ferie så læs mere her, hvor der er meget information om netop dette. Det handler om, at du kan arbejde og på den måde få råd til at tage på ferie. Normalt er det sådan, at hvis du tager på en ferie, hvor du skal arbejde får du ikke som sådan penge for det. Dog får du kost og logi, hvilket næsten er det samme. I og med, at det er en ferie er det klart, at du ikke skal arbejde så meget, som du skulle hvis du var på dit almindelige arbejde. 

Hvis du for eksempel finder en kaffeplantage er det ikke sådan, at man skal arbejde ti timer om dagen. Dog skal man gøre et godt stykke arbejde for at gøre sig fortjent til at nyde resten af dagen. Man kan plukke kaffebønner om dagen og så kan man slappe af efterfølgende. En af de mange gode ting ved dette er, at man også får et godt forhold til de andre, der er på ferie på samme måde. Man kan nemlig stå og snakke lidt sammen mens man står i kaffemarkerne. Man kan tale om stort og småt og måske ender det med, at man får venner og bekendte i andre dele af verden. Det kan gøre, at man på et tidspunkt kan rejse hjem til dem. Det kan man måske gøre gratis. Det vil sige, at man kan ende med at få mere end én gratis ferie ud af at tage hen på en kaffeplantage og arbejde. 

Kaffe og espresso

Din partner vil elske ferien du inviterer på

Når man tager på en ferie, hvor man skal arbejde er det dog klart, at man skal betale flybilletten. Det vil sige, at det ikke bliver en helt gratis ferie. Det vil din partner dog sætte pris på. For hvis det er dig der inviterer vil din partner formentligt også have en forventning om, at du betaler noget således, at det ikke er det hele der er gratis. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *