Gode arbejdsforhold i virksomheden

x15

Holder I møder, hvor det giver mening at have brainstorms fælles? Så er et godt whiteboard næsten uundværligt. Selvom meget foregår digitalt, er det svært helt at erstatte en tusch på en tavle, så gode whiteboardtavler er alfaomega, når det kommer til at holde overblikket på den slags møder. Tavlerne kan i mange tilfælde også anvendes sammen med en projektor, så I får flere funktioner i én tavle. I kan finde alverdens whiteboardtavler her.

Whiteboards er relevante i mange forskellige virksomheder. Det er vigtigt, at I får skabt nogle gode omgivelser at arbejde i for jeres medarbejdere – det er med til at skabe incitament for arbejdet og gøre det lettere at få møderne til at give mening. Hvis I har pladsen til det, er det fedt at have whiteboards i stor størrelse, der kan udfylde næsten hele rummets længde – det giver muligheden for at notere til større projekter, uden I skal til at slette gamle noter.

Ryk kontoret hjem

En ting er, at I har gode arbejdsforhold på arbejdspladsen med tavler, whiteboards og meget andet – men hvad med derhjemme? Hvis du har kontor i hjemmet og flytter noget af din arbejdsdag dertil nogle gange, er det rart at vide, at du har plads til at notere forskellige ting, uden du skal have tusind små lapper papir liggende, du kan skrive på. Et whiteboard kan være yderst praktisk hjemme også.

Whiteboards behøver som sådan ikke være hvide, selvom det lidt ligger i ordet. Du kan med fordel prøve at kigge på glastavler, der har et helt andet udtryk – det bliver måske knapt så sterilt eller virksomhedsagtigt, og det kan betyde, at du bedre synes, det passer ind på kontoret derhjemme. Du kan se de mange forskellige størrelser og muligheder på hjemmesiden, så du kan finde ud af, hvad der vil passe bedst ind på dit hjemmekontor.