kaffe computer

Dette bør du overveje, når du køber et gamer bord

x15

Er der ét sted, hvor man ofte har brug for kaffe, er det til, når man gamer. Gaming specielt i topklasse nødvendiggør, at man har sine reflekser i orden, og dér hjælper kaffe med at holde én i gang. Yderligere har man brug for et godt gamerbord for at gøre processen mere behagelig. Derfor vil vi her tage et kig på nogle af de ting, du bør være opmærksom på, når du køber et gamer bord og mere til.

Har gamerbordet en hæve/sænke funktion?

For at forsikre, at du sidder ordentligt ved bordet, er det vigtigt, at bordet passer til stolen. Dertil er en hæve/sænke funktion et godt hjælpemiddel. Derved undgår du at få alt for mange skader i nakken og ryggen.

Hvor meget plads har du?

Noget af det første, du bør kigge på, er hvor meget plads, du har at gøre godt med. Ellers kunne du ende op med at bruge flere tusinde kroner uden at kunne bruge bordet alligevel.

Hvilken slags udstyr bruger du?

Det vil sige, hvor langt inde på bordet skal keyboardet være, hvor mange skærme har du, og skal dine albuer kunne være på bordet, mens du gamer?

Hvilke spil spiller du?

Hvor meget albueplads, du har behov for, afhænger af, hvilken slags spil, du spiller. Er det mest til pc eller konsol? Man kan meget lettere sidde behageligt med en controller i skødet end et tastatur og mus.

keyboard

Hvor lang tid skal du have bordet?

Har du tænkt dig at beholde samme bord de næste 5 til 10 år, er det vigtigt at tage højde for, hvor holdbart og hvor stærkt, bordet er. Ellers er det ikke helt så vigtigt.

Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?

Med andre ord hvor mange ting regner du med at skulle have liggende på dit bord? Er det mange, bør du måske overveje et stort bord.

Hold din krop og dit sind skarpt ved at dyrke yoga

Mens det ikke lyder som den mest stereotypisk gamer-agtige ting at gøre, kan også gamere have gavn af at dyrke yoga. Derved retter man op på sin holdning efter at have siddet bøjet over et bord i flere timer, og det vil give bedre fokus til, når man vender tilbage til gaming. Ønsker man at have så meget ud af sin yogapraksis som muligt, kan det være en god idé at investere i nogle yogatights. De mindsker risikoen for skader og gør yoga lettere.

yoga

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *