Frugtkurven: en lækker snack til arbejdsdagen

x15

Kunne I godt tænke jer at fokusere på jeres medarbejdere og hvordan I kan gøre en arbejdsdag lidt dejligere at komme igennem? De fleste kender følelsen – følelsen af, at en dag kan føles lang, og at en snack kan være noget af det, der lige får dig gennem det sidste stykke. Hvis I gerne vil stille lækre snacks til rådighed for medarbejderne, kan I kigge nærmere på Frugtkurven.

Frugtkurven er frugt, nødder og mælk til virksomheden, som bliver leveret. En af fordelene ved firmafrugt er netop de mange forskellige muligheder, man får. Ønsker I sæsonens frugt, eller vil I gerne have et særligt udvalg? Det har I naturligvis selv mulighed for at få indflydelse, så I har lige præcis de snacks til rådighed, I tænker vil fungere bedst i virksomheden. Det gør det nemt for alle, når det bliver leveret klar til døren.

Til rådighed for medarbejdere eller til kunderne?

Hvad vil I gerne bruge jeres mulighed for firmafrugt til? Mens mange sørger for, at frugten står tilgængelig for medarbejderne, er det også muligt, at det faktisk skal være en ordning, der kommer kunder til gode. Det kan være en kurv, der står i et venteareal – eller det kan være, I har også vælger at bestille mineralvand med jeres logo på. Så fungerer forfriskningen pludselig som reklame og gør, at jeres brand står endnu mere tydeligt for dem, der kommer forbi.

For mange er det vigtigt, at en snack kan spises hurtigt. Det kan de fleste frugter også, men her er det måske endnu mere praktisk med en lille pose frugtsnacks eller nødder, som kan tages med på vejen og spises i bidder del for del. Det er lækkert med snacks, der smager af lidt mere, og det er altså noget af det, I kan opnå, hvis I får investeret i firmafrugt til virksomheden.