Food truck giver god stemning

x15

Food truck til din fest giver et ekstra rus og sus til din fest, som du kun finder i kaffe og alkohol! Ofte når en food truck er ude kommer den som en overraskelse for festens gæster med en stor effekt af nyhedsværdi. Mange regner med almindelig catering fra buffet eller andet til den typiske runde fødselsdag, konfirmation eller andet. Samtidig er mange blevet opmærksomme på at street food kan være overraskende godt, hvilket skaber den perfekte kombination af overraskelse når man får besøg af en food truck til den fest man deltager i.

 

Ikke nok med at det er overraskende, så er maden lækker da den typisk bliver serveret direkte fra en varm grill og er super frisk. Friskheden, stemningen omkring vognen og den uformelle stemning gør en food truck oplevelse helt speciel i forhold til mange andre former for servering af mad. Vejret er selvfølgelig en vigtig faktor og når vejret er godt og alt spiller, så er det en helt speciel oplevelse til festen.

 

Festen er bare ikke den samme, når serveringen er i buffet kategorien, da maden ofte ikke er lige så frisk, bliver kedelig efter et par timer og samtidig er præsentationen af serveringen ikke lige så flot, som når en professionel person serverer maden. Maden bliver altid pyntet, serveres frisk og er generelt bare super lækker når den kommer ud af en food truck.

 

Derfor vil vi anbefale at man overveje en food truck til den næste store begivenhed i stedet for almindelig catering eller en fest, hvor man selv står for maden, da det ikke blot er en leverandør af lækker mad, men også af en lækker oplevelse. Oplevelsen man får når maden serveres fra et køkken på hjul er helt unik i forhold til, hvad man oplever ved alle andre former for servering.

 

Det er selvfølgelig vigtigt at være opmærksom på, at man skal vælge den helt rigtige food truck til sit arrangement, da en dårlig food truck kan gøre oplevelsen for dig og dine gæster dårlig. Hvis man rammer plet med valget af food truck, menuen og hvis man har held med vejret, så kan man simpelthen ikke finde en bedre oplevelse. Læs mere om den helt rigtige food truck til din fest.