Fitness måltidskasser – det skal du vide

x15

Supplér din træning med god og sund mad!

Og hvorfor ikke gøre det ekstra nemt for dig selv med én af de lækre Fitness måltidskasser, der findes på markedet? 

Så er det virkelig hurtigt og nemt at spise sundt. 

Der er selvfølgelig noget for enhver smag – og i mange af Fitness måltidskasserne er måltiderne færdiglavede, så du kan lande endnu hurtigere i træningscentret bagefter. 

Se udvalget nedenfor – bl.a. fra brands som Get Fit Food og My Diet Pal!

Færdiglavet fitness mad

Det kan virkelig være tidskrævende at leve en sund og aktiv livsstil. Du skal både finde tid til at træne, lave proteinshakes, lave madplan, handle ind, lave sund mad fra bunden – og så starter det hele igen ugen efter. 

Det kan tage pusten fra selv den bedste. 

Heldigvis skal det ikke være svært at leve sundt og varieret. 

Der findes nemlig flere Fitness måltidskasser på markedet – perfekt til dig, der træner meget, og som også gerne vil skabe en sund krop gennem kosten. 

Flere af disse Fitness måltidskasser, fx dem fra My Diet Pal og Get Fit Food, består af færdiglavede retter, som du hurtigt kan sætte på bordet efter en hård arbejdsdag. 

Nogle retter skal du blot opvarme, og så er de hurtigt på bordet. 

Derfor sparer du altså op til en times tid, som du nu kan bruge på andre ting – fx familien, træning eller en aftenløbetur. 

Derfor er en Fitness måltidskasse ikke kun et sundt valg – men i dén grad også et tidsbesparende valg. 

Og i en Fitness måltidskasse er du altid sikker på at få et måltid, hvor der er tænkt over sammensætningen af makroer (fedt, kulhydrater og protein). 

Et sundt måltid er nemlig ikke et måltid helt uden fedt og kulhydrater. Kroppen har brug for det hele for at have nok energi til en god session i det lokale Fitnesscenter. 

I et sundt måltid får du en god sammensætning af det brændstof og de kalorier, din krop har brug for. 

Det kunne fx være lowcarb retter eller retter som varmrøget laks eller æggekage – du vælger helt selv, hvilke måltider du gerne vil have leveret i din Fitness måltidskasse.