kaffebar

Derfor skal du kombinere shopping og kaffe

x15

Du skal ud og shoppe, fordi du mangler en masse tøj. Det er sidst på måneden, og du har ingen penge, men alligevel er du fristet, fordi der er udsalg. Hvad gør du? Du er nødt til at tage et lån, så din konto ikke begynder at skrige efter pengene. Du kan tage et kviklån 30 dage, hvilket vil sige at løbetiden på lånet er kort. Du vil hurtigt være ude af lånet, og du kan fortsætte din hverdag uden at tænke på penge. Kviklån 30 dage er en smart og hurtig løsning, når du skal på udsalg.

Her får du bl.a. inspiration til, hvorfor du skal kombinere shopping og kaffe. Når du har taget et kviklån, kan du uden at bekymre dig om pengene drikke en kaffe og shoppe på samme tid. Det er en god idé at tage et kviklån gratis, så du ikke bruger penge på at optage selve lånet.

kaffe

Kaffen giver et energiboost, når du er træt

Det kan ofte være tidskrævende at gå på udsalg, og der er mange ting, man skal kigge på og prøve. Tiden i prøverummet kan gøre en træt, også selvom man gerne vil shoppe videre. Derfor er det en god idé at sætte sig ind på en hyggelig café og drikke en kop kaffe. På den måde får man ny energi, og man kan fortsætte med at shoppe i flere timer efterfølgende. Det er både kaffen, der giver energien, men det at sidde ned skaber også ny energi. På den måde får du et endnu større udbytte af din shopping, og du kan shoppe uden at blive træt og irriteret over de mange mennesker, som også er på shoppingtur. Derudover kan kaffen bruges som en lille tænkepause, hvis man har set noget, man overvejer at købe, men ikke har købt endnu.

Du undgår impulskøb og overforbrug

Som sagt kan kaffen bruges som en tænkepause. Impulskøb kan både være positivt og negativt, men ofte er det bedst at overveje, før man køber noget. Derfor kan kaffen fungere som et slags objekt, der får dig til at undgå impulskøb. Det giver dig mulighed for at tænke, og hvis du er sammen med en veninde/ven, kan du tale om købet med personen. Er det noget, du har i forvejen? Er det noget, du virkelig har brug for? Disse spørgsmål er gode at stille sig selv, da vi lever i et forbrugssamfund, hvor der tit bliver købt uden, at der bliver tænkt videre over det. Der bliver produceret rigtig meget tøj, og ved at købe og købe, støtter du denne overproduktion. Skænk miljøet og overproduktionen en tanke, før du blot køber. Det handler ikke altid om, hvad man selv gerne vil have, men også hvordan ens omgivelser reagerer på overproduktionen. Det er klogt at drikke en kaffe, inden du foretager en beslutning, og på den måde undgår du impulskøb og at støtte overproduktionen i vores samfund.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *