kaffe

Derfor skal du byde din håndværkere på en god kop kaffe

x15

Vi kender det godt, når vi får gæster i hjemmet, så er det en tradition at byde gæster på kaffe og kage. Kaffe skaber blandt andet trivsel, hygge og glæde. De fleste af os drikker også kaffe for at komme i gang på arbejde, da kaffe giver os energi. Enligt en online undersøgelse stemmer 89% af deltagende på at en god kop kaffe også øger deres arbejdsglæde. Andre videnskabelige undersøgelser bekræfter, at humøret påvirkes negativt, hvis man må undvære morgen- eller eftermiddagskaffen.

Håndværkere har sjælden adgang til en kaffemaskine

Håndværkere, er lige som dig og mig og de vil få samme energi og glæde af kaffe som alle os andre. Derfor vil din håndværker sandsynligt yde en procentdel bedre arbejdsindsats hvis du byder på en kop kaffe. Husk at en håndværker sjælden har samme adgang til kaffe ude blandt kunder som f.eks. de der arbejder på et kontor med en kaffemaskine i værelset lige ved siden af. Dette gør det selvfølgelig mere omstændelig for håndværkere og leder formentlig til at de nogle gange springer over den der kaffer der kunne give den der ekstra energiboost.

Kaffe styrker relationer

Samme undersøgelse som førnævnte, svarer 85 % af deltagerne, at en kop kaffe med kollegaen eller kunden kan være en god måde at bygge relationer på. Nicolai der arbejder for Norh Entreprise som leder og elektriker, han mener at en hyggelig kaffepause med kunden er en udmærket tilfælde til at drøfte eventuelle forventninger og ønsker på selve arbejdet der skal udføres. En god forventningsafstemning leder til glade kunder og oveni arbejdsglæde for håndværkeren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *