kaffe_hygge_familie

Den gode kop kaffe lægger op til kreativitet og fordybelse

x15

Er der noget som en god kop kaffe og den hygge, som både duft og smag kan være med til at skabe for hele familien? Kaffe samler os og kan være med til, at vi får set hinanden i øjnene. Vi får grundlaget for at tage de gode snakke hen over bordet. Både duft og smag, ja selv lyden af den bryggende kaffemaskine, er en del af den stemning, som kaffe kan være med til at skabe.

Vi nyder bare hinandens selskab lidt mere over en varm kop kaffe. Mange voksne kan med sikkerhed nikke genkendende til, at hygge er noget, som opstår over en god kop kaffe. Måske ligger det i os fra barnsben af, at både duften og lyden er synonym med tid og hjemmeligt samvær. Har du det ligesådan, så tøv ikke med at skabe de samme rammer for dig selv og dine børn.

Skab hygge over en kop kaffe

I virkeligheden skal der ikke særligt meget til. Et tændt stearinlys, morgenradioen i baggrunden, friske rundstykker eller en nybagt kage og så selvfølgelig den friskbryggede kaffe. Insister på at få hele familien samlet. At i ser hinanden i øjnene og at i får fortalt om jeres dag, den sidste uges strabadser, eller noget helt tredje.

kaffe_kage

Hygge har været så meget oppe i tiden på det seneste og det, som omverden ikke forstår, er måske i virkeligheden super simpelt. Det handler om nærvær, tid og den der gode kop kaffe i stearinlysets skær.

Kreativitet og kaffe

Hvis i gerne vil hygge jer med noget, mens i nyder den gode kop, så kan kreative projekter måske være en god ide for jer. Børn så vel som voksne har alle godt af at slippe kreativiteten lidt løs og hygge sig med fordybelse og nærvær. Kunne kreativitet være noget for dig og din familie, så kan du klikke her og læse meget mere om sjove kreative ideer, som i kan give jer i kast med som familie.

kaffe

Fordyb dig i spændende artikler, med en varm kop kaffe i hånden

Elsker du dine stille morgener, hvor det bare er dig og din kop varme kaffe? Det kan heller ikke benægtes, at de der stille morgentimer, hvor man har tid til at fordybe sig i læsning, eller i udsigten fra ens vindue, er helt unikke og vigtige for en hver.

Kaffe i koppen og ro er på det nærmeste meditativt i en ellers travl hverdag for de fleste. Det er super vigtigt, at man engang imellem giver sig selv lov til at nyde de stille stunder og at man anerkender, at det også er sundt at få en form for nødvendig selvfordybelse. Hvordan du så gør det bedst, det er helt op til dit eget temperament. Måske læser du den gode bog,  ser nyhederne eller måske ser du ud af vinduet. Vil du gerne læse gode artikler om spændende emner, mens du nyder din stille morgen, så kan du læse mere her.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *