en varm kop kaffe

De 3 bedste espressomaskiner, hvilken en skal være din?

x15

Filterkaffe er glimrende, til at kvikke dig op om morgenen, men den er ofte enten alt for tynd, alt for stærk eller smager alt for dårligt. For de fleste kaffeelskere er der ingen tvivl om hvilken brygform, der virker bedst. Selv hvis du bare skal have en kop sort kaffe, smager en americano bare bedre, end kaffe der er løbet gennem et filter.

Der er to ting, espressomaskiner desværre aldrig har haft. Det ene er mundrette navne. Det er der desværre ikke andet at gøre, end at leve med. Det andet er lave priser, men det er der heldigvis råd for. Hvis du ikke har pengene lige nu, kan du nemlig finansiere dit køb med et kviklån, eller ved at købe på afbetaling. 

DeLonghi ECAM 21.117.B

Espressomaskinen fra DeLonghi er en 100% automatisk maskine, der indeholder en lang række justeringer, der kan bruges til at ramme præcis den smag, du allerbedst kan lide. Derfor er den ideel til enkeltpersoner, for jo flere I er, der deles om den, jo oftere skal I ændre på indstillingerne. Der er det dog heldigt, at det er en ret simpel espressomaskine, der tillige er meget lille, så den er nem at finde plads til i køkkenet.

Det kan være en god idé at undersøge priserne, inden du køber, da denne maskine kan variere meget i pris. Det betyder til gengæld også, at der kan være betydelige penge at spare, hvis du køber fra den rigtige forhandler.

Øv dig på dine latte-art skills

Saeco HD8977 – Den dyre

Espressomaskinen fra Saeco har klaret sig fantastisk i flere tests. Det er ligesom den forrige en 100% automatisk maskine, med 18 forskellige specialiteter. Som alle andre espressomaskiner i dette prisleje kommer den selvfølgelig med mælkeskummer, så du skal måske øve dig på, at lave noget latte-art, så du virkelig kan imponere venner og bekendte.

Som en ekstra feature kan du tilslutte din tablet til espressomaskinen fra Saeco. Derefter kan du styre stort set alle maskinens funktioner fra sofaen. Det er dog den dyreste maskine på listen, og derfor kan der være et stort behov for at kigge på finansieringsmuligheder, men selvom den er dyr, får du rigtig meget kaffemaskine for pengene.

Philips HD8829

Denne model fra Philips er endnu en prisbillig variant. Den har ligeledes klaret sig godt i flere tests, og har et ekstremt kompakt design, der gør den nem at placere på køkkenbordet, hvilket også betyder, at du kan pakke den væk, når den ikke er i brug, hvis du kun har meget lidt bordplads til overs.

Espressomaskinen fra Philips kan opereres med kun én knap, uanset om du vil have en almindelig kop kaffe, en cappuccino eller en espresso. Derudover har du også mulighed for at indstille kværningsprocessen, så det er en ideel maskine til et hjem med flere brugere, fordi alle hver især kan indstille maskinen efter deres egne smagsløg. Som de fleste andre espressomaskiner er denne model også udstyret med en ordentlig mælkeskummer, så du slipper heller ikke her for at skulle øve dine evner indenfor latte-art.

I sidste ende er det kun dig selv, der kan beslutte hvilken maskine, du vil have stående derhjemme, men alle tre maskiner på denne liste kan varmt anbefales.

Alle elsker en god kop kaffe

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *