Shopping

Selvforkælelse: 3 måder du nemt kan forkæle dig selv på

x15

I en travl og hektisk hverdag er det super vigtigt for ens velvære at passe på sig selv og sommetider forkæle sig selv lidt ekstra. Men med en fuld booket kalender, så kan det måske være svært at finde tiden til at sætte en hel weekend af til et spaophold, eller til at tage på en charterrejse. Dog kan selvforkælelse også være de helt små ting; såsom en god kop kaffe med en veninde eller en shoppetur på strøget. Læs med her, og bliv klogere på hvordan du nemt og enkelt kan forkæle dig selv i en travl hverdag. 

Bøger og kaffe

Shopping

Ligesom mad siges at være vejen til en mands hjerte, så siges shopping at være vejen til kvindens. Mange kvinder kan nok også nikke genkendende til, at et par nye sko, en ny sommerkjole eller en lækker ny pusletaske kan gøre underværker for humøret og selvtilliden, hvorved shopping altså kan være en super effektiv og nem måde at forkæle sig selv på.

Føler man ikke for lange køer til prøverummene i H&M eller for at rende fra butik til butik, så er onlineshopping en god løsning. På denne måde kan du sidde derhjemme og eventuelt forkæle dig selv med et fodbad, i mens du online kan sidde og shoppe en masse lækkert nyt tøj til klædeskabet. Det må da sige at være en win-win-situaton. 

En god bog og en kop kaffe

Efter en lang og travl dag så har mange af os også brug for at kunne trække os tilbage, hvorved det kan være super afslappende at fordybe sig i en god bog, med en god kop kaffe og få sine tanker over på noget andet en praktiske gøremål. Er du ikke den store bogorm, så kan du også nøjes med at nyde en kop kaffe, finde dit yndlings slik frem fra skuffen og sætte din yndlingsserie på i fjernsynet. 

Havet

Gå en tur på stranden

Noget andet der også har en afslappende effektivt på de fleste mennesker, det er havet. Bølgernes brusen og den friske vind er noget, som har en dejlig beroligende effekt på de fleste, og som giver god anledning fordybelse og eftertænksomhed. Derudover så er det også ganske gratis, og er en super dejlig måde at få motion på. 

Der er altså mange nemme måder hvorpå du kan forkæle dig selv på, uden at du behøver at sætte alverdens tid af til det. Så husk at forkæl dig selv og passe på dit velvære. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *